reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Byłam w garażu po spacerówkę i poszłam przymierzyć do wózka. Jak założyłam i ułożyłam śpiwór to masakra. teściowa jak to zobaczyła, to się zdziwiła jak takie coś dla dzieci produkują. Oboje z teściem jednogłośnie powiedzieli, e Maja nie przezimuje w tym wózku, bo będzie biedaczka wisiała na pasach, a śpiwór nawet nie ma się o co zahaczyć, by nie spadł. Byłam smutna, bo nowy ponad 800 zł, a używka ponad 500 zł :-(
.
Nagle mnie olśniło i przypomniało mi się , że zakamuflowałam Jej całą kasę z chrzcin. Nie pamiętałam ile było, bo prezenty dostała, a forsę tak jak była w kopertach nie rozpakowałam i schowałam. Będę miała ładny, wygodny wózek!!!! JUPI! JUPI! 577.gif728.gif:-) oklaski.gif

Matusia ja też jestem załamana swoją spacerówką znaczy jej wielkością a tak jak mówisz śpiwór to chyba nie wiem gdzie się tam zmieści ale chciałam mieć ładny zgrabny wózek to mam szkoda że nie pomyślałam żeby był wygodny i praktyczny ale cóż....a kasy z chrzcin też już nie ma ale z Ciebie przezorna mama :)))

Hope fajna oczojebna bluzeczka:-D:-D

tylko jakoś mało puchata na zimę:-p
mowisz,że wygrasz każdą aukcję?chcesz zmierzyć się z miszczem licytacji?:-D:rofl2:

Hope najmodniejszy kolor tej jesieni:-) bardzo fajna:-)

matusia ależ to musi byc mile coś takiego sobie przypomnieć...mmmmmm...:tak: czytając twoja opowieść naiwnie myślalam, ze moze w poincie teściowie zaproponuja kupno nowej;-)

reklama
bombelq, to nie przezorność tylko skleroza :tak:
jaipur, Hope, to ja juz wiem, kto mi przed samym nosem aukcje sprząta nonono.gif
kamia, teściowie ? a ha ha ha :-D a na fajki skąd będą mieć? :laugh2:

Do góry