reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Joluś - Igorkowi pasuje :tak:a i jak jeszcze mamusia się może pobawić to już w ogóle super :-D
Ania- też bardzo fajniutki :tak:

mi się ogólnie bardzo dużo zabawek dla dzieci podoba i z chęcią bym kupiła wszystkie ale kasy niestety póki co brak ... :-(

madzik, z tymi rozmiarami to jest różnie, zalezy od firmy. My mamy na rozm 74 z 5-10-15 i na styk jest. Też nas zakup czeka, ale używkę kupię.
jolek, zgrabny ten stolik.
paula, no drogi jak dla takiego małego dziecka. W ogóle zabawki są drogie. Mati to jak coś wymyśli, to dopiero kosmiczne ceny na kilka dni zabawy i do kąta.
ania, a to już na święta prezent, czy tak sobie?

My byliśmy dziś u kuzynki mojego męża,bo Mat chciał pobawić się z Jej synem i Majka zamiast bawić się zabawkami, które Jej znoszono, wolała zwykłe czerwone serwetki ze stołu i bawiła sie tylko nimi. Nawet grające i migoczące tak Jej nie interesowały jak te serwetki. To po co mam kasę tracić skoro córka niewymagająca:-D.

ja kupię stoliczek (może) Emmie na świeta.. jest tyle zabawek które chciałabym jej kupić a np nie miała ich Vika bo wybierałam wtedy inne , ale na co dzień to mi szkoda kupowac bo ma dużo którymi się bawi po Viki lub z nia razem :tak: więc po co nowe jak te słuzą idealnie..
a na okazję coś trzeba kupić... :-)
mam kilka wyborów , i z chęcią kupiłabym wszystko ale wybiorę jedną , może 2 zabawki :-)

Ja mam ciutkę a może nawet więcej niż ciutkę ostrożne podejście do zabawek z nazwą: interaktywne i edukacyjne, bo nie ma takiej zabawki, która mogłaby zastąpić rodziców pod względem edukacyjnym.

Póki Jagódka nie wykaże żywego zainteresowania zabawkami typu - jeździ, piszczy, świeci, gra - nie będziemy w nie inwestować.

Mam złe doświadczenia z Zuzą. Zawsze miała od groma drogich zabawek i tylko kurz zbierały.

Dla tych, którzy mają mało pieniędzy a chcą coś kupić, polecam to co u nas się sprawdziło, ale co czasem wymaga zabawy razem z mamą i tatą ;-)

To co powinno być według mnie w kolekcji każdego malucha:

sorter - wersja milcząca
drewniany sorter klocków IKEA seria MULA nowy ECO (1919539587) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Zabawki WADER Domek dydaktyczny 41720 (1920533986) - Aukcje internetowe Allegro

jakieś pierwsze klocki, np.
K's Kids EDUKACYJNE MIEKKIE KLOCKI KROKOKOSTKI (1913590682) - Aukcje internetowe Allegro
albo
NEW Lego Duplo PRIMO Baby Building Blocks Musical Camel Circus HUGE LOT | eBay
lub
CANPOL KOSTKA EDUKACYJNA KOSTKI MIĘKKA Z OBRAZKAMI (1901033517) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie
K's Kids GĄSIENICZKA Edukacyjne MIĘKKIE KLOCKI 610 (1907660629) - Aukcje internetowe Allegro

piramida
Fisher Price NOWA Piramidka z kółek (1921010484) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Simba - Piramida Kolorowe kółeczka (1918829619) - Aukcje internetowe Allegro
lub do wody i piasku
KLOCKI - KUBECZKI DO KĄPIELI - BARDZO DUŻE !!! (1916608324) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie
kubki kształtów / zabawki do wody i do piasku (1896946850) - Aukcje internetowe Allegro

przebijak

IKEA MULA PRZEBIJANKA UKLADANKA DREWNO FV KURIER (1927361703) - Aukcje internetowe Allegro
lub
NooBoo przebijanka z dżwiękami Manhattan Toy - E-smoczek
ewentualnie
Link do: Zabawki - opinie / ceny / wyprzedaże - sklep Dzidziuś

nieodłączne zabawki do wody
PODBIERAK I RYBKI zabawka do kapieli SASSY # 120 (1917038485) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Pływające Ośmiorniczki do Kąpieli TOMY Sklep (1911221263) - Aukcje internetowe Allegro
albo
ZABAWKA do WODY KAPIELI Pelikan Żaba My Baby 3551 (1919711811) - Aukcje internetowe Allegro

i pianki
9 wspaniałych plastikowych puzli do wanny (1912547563) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1910782985) - Aukcje internetowe Allegro

dla fanów drewnianych zabawek
Edek - Dla maluchów

i dobre gatunkowo puzzle firmy Wader
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Póki co największą karierę zrobiła kartka papieru :-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Hope dzięki Ci dobra kobieto, podoba mi się to rozróżnienie na milczące zabawki:-D

u nas furorę zrobił dzisiaj mój..mandat:-D Gdasiek dorwał go jak położyłam sobie na stole, trzymając małego na kolanach i próbując go zapłacić ze swojego konta.
Jak gadał do niego, wpatrywał się w druczek, ojojojoj:-D gniecenie jak u Jagódź było.Niedobry mandat,niedobry:-D

reklama
Hope, z każdego przedziału jaki pokazałaś coś mamy, prócz przebijanki, która mi się bardzo spodobała.
Mateuszowi planuję kupić scrabble junior pod choinkę, chociaż On woli Monopol. A na Mikołaja kupię Mu Lego Ninjago mały zestaw. Majce któryś z tych stolików i taki pluszowy przebijak z młotkiem. Grunt, to mieć plan.

Do góry