reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś - Igorkowi pasuje a i jak jeszcze mamusia się może pobawić to już w ogóle super
Ania- też bardzo fajniutki
mi się ogólnie bardzo dużo zabawek dla dzieci podoba i z chęcią bym kupiła wszystkie ale kasy niestety póki co brak ... :-(
Ania- też bardzo fajniutki
mi się ogólnie bardzo dużo zabawek dla dzieci podoba i z chęcią bym kupiła wszystkie ale kasy niestety póki co brak ... :-(
Matusia
Fanka BB :)
madzik, z tymi rozmiarami to jest różnie, zalezy od firmy. My mamy na rozm 74 z 5-10-15 i na styk jest. Też nas zakup czeka, ale używkę kupię.
jolek, zgrabny ten stolik.
paula, no drogi jak dla takiego małego dziecka. W ogóle zabawki są drogie. Mati to jak coś wymyśli, to dopiero kosmiczne ceny na kilka dni zabawy i do kąta.
ania, a to już na święta prezent, czy tak sobie?
My byliśmy dziś u kuzynki mojego męża,bo Mat chciał pobawić się z Jej synem i Majka zamiast bawić się zabawkami, które Jej znoszono, wolała zwykłe czerwone serwetki ze stołu i bawiła sie tylko nimi. Nawet grające i migoczące tak Jej nie interesowały jak te serwetki. To po co mam kasę tracić skoro córka niewymagająca.
jolek, zgrabny ten stolik.
paula, no drogi jak dla takiego małego dziecka. W ogóle zabawki są drogie. Mati to jak coś wymyśli, to dopiero kosmiczne ceny na kilka dni zabawy i do kąta.
ania, a to już na święta prezent, czy tak sobie?
My byliśmy dziś u kuzynki mojego męża,bo Mat chciał pobawić się z Jej synem i Majka zamiast bawić się zabawkami, które Jej znoszono, wolała zwykłe czerwone serwetki ze stołu i bawiła sie tylko nimi. Nawet grające i migoczące tak Jej nie interesowały jak te serwetki. To po co mam kasę tracić skoro córka niewymagająca.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja kupię stoliczek (może) Emmie na świeta.. jest tyle zabawek które chciałabym jej kupić a np nie miała ich Vika bo wybierałam wtedy inne , ale na co dzień to mi szkoda kupowac bo ma dużo którymi się bawi po Viki lub z nia razem więc po co nowe jak te słuzą idealnie..
a na okazję coś trzeba kupić... :-)
mam kilka wyborów , i z chęcią kupiłabym wszystko ale wybiorę jedną , może 2 zabawki :-)
a na okazję coś trzeba kupić... :-)
mam kilka wyborów , i z chęcią kupiłabym wszystko ale wybiorę jedną , może 2 zabawki :-)
Hope
podwójna mama :-)
Ja mam ciutkę a może nawet więcej niż ciutkę ostrożne podejście do zabawek z nazwą: interaktywne i edukacyjne, bo nie ma takiej zabawki, która mogłaby zastąpić rodziców pod względem edukacyjnym.
Póki Jagódka nie wykaże żywego zainteresowania zabawkami typu - jeździ, piszczy, świeci, gra - nie będziemy w nie inwestować.
Mam złe doświadczenia z Zuzą. Zawsze miała od groma drogich zabawek i tylko kurz zbierały.
Dla tych, którzy mają mało pieniędzy a chcą coś kupić, polecam to co u nas się sprawdziło, ale co czasem wymaga zabawy razem z mamą i tatą ;-)
To co powinno być według mnie w kolekcji każdego malucha:
sorter - wersja milcząca
drewniany sorter klocków IKEA seria MULA nowy ECO (1919539587) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Zabawki WADER Domek dydaktyczny 41720 (1920533986) - Aukcje internetowe Allegro
jakieś pierwsze klocki, np.
K's Kids EDUKACYJNE MIEKKIE KLOCKI KROKOKOSTKI (1913590682) - Aukcje internetowe Allegro
albo
NEW Lego Duplo PRIMO Baby Building Blocks Musical Camel Circus HUGE LOT | eBay
lub
CANPOL KOSTKA EDUKACYJNA KOSTKI MIĘKKA Z OBRAZKAMI (1901033517) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie
K's Kids GĄSIENICZKA Edukacyjne MIĘKKIE KLOCKI 610 (1907660629) - Aukcje internetowe Allegro
piramida
Fisher Price NOWA Piramidka z kółek (1921010484) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Simba - Piramida Kolorowe kółeczka (1918829619) - Aukcje internetowe Allegro
lub do wody i piasku
KLOCKI - KUBECZKI DO KĄPIELI - BARDZO DUŻE !!! (1916608324) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie
kubki kształtów / zabawki do wody i do piasku (1896946850) - Aukcje internetowe Allegro
przebijak
IKEA MULA PRZEBIJANKA UKLADANKA DREWNO FV KURIER (1927361703) - Aukcje internetowe Allegro
lub
NooBoo przebijanka z dżwiękami Manhattan Toy - E-smoczek
ewentualnie
Link do: Zabawki - opinie / ceny / wyprzedaże - sklep Dzidziuś
nieodłączne zabawki do wody
PODBIERAK I RYBKI zabawka do kapieli SASSY # 120 (1917038485) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Pływające Ośmiorniczki do Kąpieli TOMY Sklep (1911221263) - Aukcje internetowe Allegro
albo
ZABAWKA do WODY KAPIELI Pelikan Żaba My Baby 3551 (1919711811) - Aukcje internetowe Allegro
i pianki
9 wspaniałych plastikowych puzli do wanny (1912547563) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1910782985) - Aukcje internetowe Allegro
dla fanów drewnianych zabawek
Edek - Dla maluchów
i dobre gatunkowo puzzle firmy Wader
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Póki Jagódka nie wykaże żywego zainteresowania zabawkami typu - jeździ, piszczy, świeci, gra - nie będziemy w nie inwestować.
Mam złe doświadczenia z Zuzą. Zawsze miała od groma drogich zabawek i tylko kurz zbierały.
Dla tych, którzy mają mało pieniędzy a chcą coś kupić, polecam to co u nas się sprawdziło, ale co czasem wymaga zabawy razem z mamą i tatą ;-)
To co powinno być według mnie w kolekcji każdego malucha:
sorter - wersja milcząca
drewniany sorter klocków IKEA seria MULA nowy ECO (1919539587) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Zabawki WADER Domek dydaktyczny 41720 (1920533986) - Aukcje internetowe Allegro
jakieś pierwsze klocki, np.
K's Kids EDUKACYJNE MIEKKIE KLOCKI KROKOKOSTKI (1913590682) - Aukcje internetowe Allegro
albo
NEW Lego Duplo PRIMO Baby Building Blocks Musical Camel Circus HUGE LOT | eBay
lub
CANPOL KOSTKA EDUKACYJNA KOSTKI MIĘKKA Z OBRAZKAMI (1901033517) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie
K's Kids GĄSIENICZKA Edukacyjne MIĘKKIE KLOCKI 610 (1907660629) - Aukcje internetowe Allegro
piramida
Fisher Price NOWA Piramidka z kółek (1921010484) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Simba - Piramida Kolorowe kółeczka (1918829619) - Aukcje internetowe Allegro
lub do wody i piasku
KLOCKI - KUBECZKI DO KĄPIELI - BARDZO DUŻE !!! (1916608324) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie
kubki kształtów / zabawki do wody i do piasku (1896946850) - Aukcje internetowe Allegro
przebijak
IKEA MULA PRZEBIJANKA UKLADANKA DREWNO FV KURIER (1927361703) - Aukcje internetowe Allegro
lub
NooBoo przebijanka z dżwiękami Manhattan Toy - E-smoczek
ewentualnie
Link do: Zabawki - opinie / ceny / wyprzedaże - sklep Dzidziuś
nieodłączne zabawki do wody
PODBIERAK I RYBKI zabawka do kapieli SASSY # 120 (1917038485) - Aukcje internetowe Allegro
lub
Pływające Ośmiorniczki do Kąpieli TOMY Sklep (1911221263) - Aukcje internetowe Allegro
albo
ZABAWKA do WODY KAPIELI Pelikan Żaba My Baby 3551 (1919711811) - Aukcje internetowe Allegro
i pianki
9 wspaniałych plastikowych puzli do wanny (1912547563) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1910782985) - Aukcje internetowe Allegro
dla fanów drewnianych zabawek
Edek - Dla maluchów
i dobre gatunkowo puzzle firmy Wader
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Póki co największą karierę zrobiła kartka papieru
Ostatnia edycja:
Hope dzięki Ci dobra kobieto, podoba mi się to rozróżnienie na milczące zabawki
u nas furorę zrobił dzisiaj mój..mandat Gdasiek dorwał go jak położyłam sobie na stole, trzymając małego na kolanach i próbując go zapłacić ze swojego konta.
Jak gadał do niego, wpatrywał się w druczek, ojojojoj gniecenie jak u Jagódź było.Niedobry mandat,niedobry
u nas furorę zrobił dzisiaj mój..mandat Gdasiek dorwał go jak położyłam sobie na stole, trzymając małego na kolanach i próbując go zapłacić ze swojego konta.
Jak gadał do niego, wpatrywał się w druczek, ojojojoj gniecenie jak u Jagódź było.Niedobry mandat,niedobry
reklama
Matusia
Fanka BB :)
Hope, z każdego przedziału jaki pokazałaś coś mamy, prócz przebijanki, która mi się bardzo spodobała.
Mateuszowi planuję kupić scrabble junior pod choinkę, chociaż On woli Monopol. A na Mikołaja kupię Mu Lego Ninjago mały zestaw. Majce któryś z tych stolików i taki pluszowy przebijak z młotkiem. Grunt, to mieć plan.
Mateuszowi planuję kupić scrabble junior pod choinkę, chociaż On woli Monopol. A na Mikołaja kupię Mu Lego Ninjago mały zestaw. Majce któryś z tych stolików i taki pluszowy przebijak z młotkiem. Grunt, to mieć plan.