reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
kamia licytuj licytuj , ta zebra jest fajna :tak:
nie jest zwykłym skoczkiem na którym dzieco wisi na bioderkach , tylko normalną zabawką dającą frajde podobną do zabawy nba koniu na biegunach ;-)
a i ta jest tania bardzo :tak:

u nas z prezenta i jest tak ze jeśli ktoś chce coś kupić to ja wybieram kilka rożnych zabawek i wysyłam linki albo pokazuję w gazecie czym się interesuje mała i czym by sie bawiła i wtedy nie dostaję dupereli którew mi się nie podobają... :-)

pieniędzy to jakoś nie umiałąbym zawolać na prezent nawet od rodziców.. nie wspomnę teściów :-p
wolę żeby ktoś przyszedł do dziecka z prezentem a nie z kasą dla mamy :sorry:

Kamcia a kto mówi o wołaniu, składamy się po równo i zamiast kupić dużo bibelotów kupuję mniej a lepiej. Z bratem składam się na prezenty dla rodziców itd.:-)

kamcia ale to nie jest kasa dla mamy, tylko na prezenty dla dzieciaczków. ja tez niejednokrotnie wolę powiedzieć, że chcemy pieniądze, by kupic np jedna rzecz, a lepsza i droższą.
Często robimy tak na urodziny czy imieniny.
Na świeta przeważnie każdy sam sie zastanawia co by było fajne i daje propozycje rodzince :tak:

u mnie w rodzinie jest zawsze lista.Z siorą to lista jest nawet z linkami do konkretnych aukcji allegro:-D

złota myśl mojego małża- "wiesz, w sumie to po co prezent dla juniora, przeciez on i tak nie wie,że są święta i trzeba prezent" świnia nie mąż:-D:-D:-D

Jaipur możesz mi dać klapsa ale uważam jak twój mąż:-) , a jeśli chodzi o prezenty to też się zawsze składamy albo losujemy i każdy robi tylko po jednym "lepszym"prezencie
U nas dodatkowo w grudniu dochodzą jeszce urodziny mojej córki, mojej chrześnicy i chrzesnicy mojego męża, powariowali w tym grudniu

Ostatnia edycja:
hope ja nie mówię że ktoś woła.. ale to ktoś muiał powiedzieć prewnie nie raz że woli kasę dla dzieci zaiast prezentow...

ja wolę tak jak jaipuur i u mnie to samo wchodzi w grę..
wybieram co dziecko by chciało i albo wysyłam linki danej zabawki w katalogu sklepu www albo pokazuję kilka rzeczy zeby osoba kupująca miała też jakiś wybór w kupowaniu prezentu :tak:

a kasę to raczej jak już na chrzciny , czy na komunię... (poza chrzestnymi bo chrzestni to uważam ze powinni dać pamiątke chrztu)

reklama
Do góry