reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dziewczyny ulotki z Biedrony faktycznie ciekawe,

Matusia
- mi tez na biegunach biedrona podoba sie :)

Jolek
- fajny ten stolik, Igi wcina nogi heheh - juz widze jak Pola robi dokladnie to samo..

Wiecie co, ja chyba nigdy nie bylam w Biedrze, bo tez jaos nie po drodze mi.. Ale teraz moge zapomniec.. bo nawet na najtansze zbawki w tej chwili nie mam :/ ... wiec doooooooopa przed duze D !

don kichot
- zajeb... warzywko! tez chcem :p

Futrzaczku - jak slodziutko wcina maly zabaweczke ;)

jolek fajnty stolik :-) fajne nogi :-D hehe

hope faktyycznie dziewczyny podały 2 katalogi.. wybacz nie zwróciłam uwagi i myslałam że wszystkie linki są do tego samego...
no ale z tego 2 katalogu podobaja mi się puzzle :-) hehe

jolek ogladalam dzis w biedronce taki stoliczek tylko ja widzialam taki z zyrafa akurat, powiedz mi oplaca sie kupic? Chodzi mi o to czy to nie jakis badziew bo z opakowaniu niezle sie prezentowal?

Co do kombinezonu to my mamy rozmiar 86 i jest na styk wiec tez zaczynamy polowanie na nowy...

Jolus fajna zabawa stoliczkiem
J ajak mogę polecic jakis stoliczek to polema z FP jest świetny moje dzieckobawi się nim cały czas, ma bardzo dużo funkcji dużo dzwięków mnóstwo melodyjek i jest dwujęzyczny
Może nie jest tani bo nowy ponad 2 stówki ale na prawdę zabawka na długo

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Aguś no właśnie ten z żyrafą mamy. Może być ale bardzo prosty. Muszę oblukać na allegro ceny ogólnie i wygląd stolików to Ci powiem.
Bo ten co Paula wstawiła jest wypasiony,ale niestety nie stać mnie na niego.

EDIT.

Sprawdziłam na allegro. Najtańszy znalazłam za 48zł (a jeszcze koszt przesyłki trzeba doliczyć) i podobny do tego co kupiłam,czyli cenowo nie przepłaciłam .
http://allegro.pl/stolik-edukacyjny-swiatlo-dzwiek-promocja-wawa-i1930422347.html

Ostatnia edycja:
Do góry