reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

a to tak a pro po Pana metki :tak: :
Zdjęcie0293.jpgZdjęcie0294.jpgZdjęcie0297.jpg uwielbiamy ! :-)

a zabawki z biedrony super ! także która BB-ciocia chętna do zostania Św. Mikołajem ;-):-D

reklama
Byłam wczoraj w biedrze i u nas są zabawki z tego katalogu:

Więcej marzeń

Oglądałam wszystkie i oprócz tego, że są kolorowe to niewiele mają do zaoferowania, nic nie kupiłam. Albo ja jestem zbyt wymagająca i szukam zabawek, które przyciągną uwagę na dłużej ;-)

Dziewczyny podały dwa katalogi, u nas są zabawki z jednego z nich i to nie wszystkie.

Być może z drugiego dopiero będą ;-)

Niestety do wszystkich sklepów sieciowych mam daleko, podobnie jak z hipermarketami, muszę jechać do innego miasta :confused2:

ja też oglądałam i jakoś nie wybrałam nic, a tych na biegunach nie było(poza tym to dopiero po roku się przydadzą). Ciekawe co babcia położy pod choinkę,- mogę przypuszczać ,że może coś z tych zabawek,bo oni fani biedry i innych dyskontów.Więc z tego też względu dałam sobie spokój, bo na upartego to były nawet fajne te zabawki do kąpieli.

don_kichot, Mateusz większość pluszaków ma z Ikei. Zawsze mnie na jakiegoś naciągnął. Śpi ze wszystkimi a wszystkie są duże.

Ja jakaś oszczędna się zrobiłam. Maja dostała dużo zabawek po kuzynie i od moich koleżanek, więc ma się czym bawić, a ja już kalkuluję czy nowy fotelik kupić, czy drugi wózek dla niani, czy kombinezon większy, Mateusz jeszcze kozaków nie ma, a największe zakupy muszę zrobić sobie, bo ja nie mam w czym do pracy wrócić, cztery bluzki na krzyż mam!

Kamia stolik może być,ale myślałam,że więcej tych bajerów będzie miał. Ważne że się Igorowi podoba. No i nogi od stolika są najfajniejsze :-D

Zdjęcie0517.jpgZdjęcie0519.jpgZdjęcie0933.jpg

reklama
Fajne zabawki:) Ja byłam dziś w biedronce, ale przelotem tylko i nic nie zdążyłam zobaczyć:)

Przyłączam się do tych z Was, którym zakupy nie wyszły:) Muszę kupić drugi kombinezon:)
We wrześniu kupowałam, bo promocja była i koleżanka mnie namówiła na rozmiar 74, bo mówi do mnie "nie przesadzaj, w końcu już w listopadzie będzie w nim chodził, nie bierz jakiegoś wielkiego". No i jak go do domu przyniosłam, to pomyślałam wtedy, że dość duży jest, że może do końca roku starczy, a w styczniu to już będą wyprzedaże i najwyżej kupię większy.
I tak dziś pierwszy raz wyszliśmy w kombinezonie i on jest ledwo na styk!!! Muszę po większy lecieć.
I tu mam pytanie, kupowałyście jeden czy dwa rozmiary większe? Bo nie wiem już czy 80 brać czy 86, żeby na całą zimę styknął, bo już trzeciego nie kupię:)

Do góry