reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

a to tak a pro po Pana metki :tak: :
Zdjęcie0293.jpgZdjęcie0294.jpgZdjęcie0297.jpg uwielbiamy ! :-)

a zabawki z biedrony super ! także która BB-ciocia chętna do zostania Św. Mikołajem ;-):-D

reklama
Byłam wczoraj w biedrze i u nas są zabawki z tego katalogu:

Więcej marzeń

Oglądałam wszystkie i oprócz tego, że są kolorowe to niewiele mają do zaoferowania, nic nie kupiłam. Albo ja jestem zbyt wymagająca i szukam zabawek, które przyciągną uwagę na dłużej ;-)

Dziewczyny podały dwa katalogi, u nas są zabawki z jednego z nich i to nie wszystkie.

Być może z drugiego dopiero będą ;-)

Niestety do wszystkich sklepów sieciowych mam daleko, podobnie jak z hipermarketami, muszę jechać do innego miasta :confused2:

ja też oglądałam i jakoś nie wybrałam nic, a tych na biegunach nie było(poza tym to dopiero po roku się przydadzą). Ciekawe co babcia położy pod choinkę,- mogę przypuszczać ,że może coś z tych zabawek,bo oni fani biedry i innych dyskontów.Więc z tego też względu dałam sobie spokój, bo na upartego to były nawet fajne te zabawki do kąpieli.

don_kichot, Mateusz większość pluszaków ma z Ikei. Zawsze mnie na jakiegoś naciągnął. Śpi ze wszystkimi a wszystkie są duże.

Ja jakaś oszczędna się zrobiłam. Maja dostała dużo zabawek po kuzynie i od moich koleżanek, więc ma się czym bawić, a ja już kalkuluję czy nowy fotelik kupić, czy drugi wózek dla niani, czy kombinezon większy, Mateusz jeszcze kozaków nie ma, a największe zakupy muszę zrobić sobie, bo ja nie mam w czym do pracy wrócić, cztery bluzki na krzyż mam!

Kamia stolik może być,ale myślałam,że więcej tych bajerów będzie miał. Ważne że się Igorowi podoba. No i nogi od stolika są najfajniejsze :-D

Zdjęcie0517.jpgZdjęcie0519.jpgZdjęcie0933.jpg

reklama
Fajne zabawki:) Ja byłam dziś w biedronce, ale przelotem tylko i nic nie zdążyłam zobaczyć:)

Przyłączam się do tych z Was, którym zakupy nie wyszły:) Muszę kupić drugi kombinezon:)
We wrześniu kupowałam, bo promocja była i koleżanka mnie namówiła na rozmiar 74, bo mówi do mnie "nie przesadzaj, w końcu już w listopadzie będzie w nim chodził, nie bierz jakiegoś wielkiego". No i jak go do domu przyniosłam, to pomyślałam wtedy, że dość duży jest, że może do końca roku starczy, a w styczniu to już będą wyprzedaże i najwyżej kupię większy.
I tak dziś pierwszy raz wyszliśmy w kombinezonie i on jest ledwo na styk!!! Muszę po większy lecieć.
I tu mam pytanie, kupowałyście jeden czy dwa rozmiary większe? Bo nie wiem już czy 80 brać czy 86, żeby na całą zimę styknął, bo już trzeciego nie kupię:)

Do góry