reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
kojec pierwsza klasa wlasnie czegos takiego szukam.
A czy ktoras z Was chodzi juz w spacerowce? Ja musze kupic jakas parasolke, bo ta spacerowa od Tako strasznie ciezka jest i dopoki nie zastana mnie sniegi pochodzilabym z zyms lzejszym. Znalazlam na allegro fajne rozkladane, ze nie sa tlyko typowo siedzace...
Wózek spacerowy SOLIDNY i LEKKI 5,8kg WYPRZEDAŻ!!! (1834916974) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek Spacerowy Pozycja Leżąca Nowość Producent ! (1830302105) - Aukcje internetowe Allegro

QUATRO Wózek spacerowy JIMMY Nowosc + 5 GRATISÓW (1824765169) - Aukcje internetowe Allegro

najbardziej podoba mi sie ten z biedronka ale sprzedawca ma sporo niebardzawych komentarzy...

Hope oj tam oj tam :-D ale za to bardzo fajne :-D
Mandrzejczuk my jeszcze w gondoli. Też mam tako, ale jeszcze spacerówki nie wyciągałam.

My jeszcze w gondoli ale jestem na etapie szukania spacerówki.

Mandrzejczuk a nie uważasz że parasolka będzie za lekka na zimę ??? Nie wiem czy nie jest za cienka i chyba nie ochroni dobrze przed zimnem.

Ostatnia edycja:
My jeszcze w gondoli, ale na podwórku jak Maja chce siedzieć, jeździ w parasolce po Matim. Mamy taką Bebe Confort Allegro i mimo upływu tylu lat, jest super wygodna.

reklama
Do góry