reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Ja dla małego używam takiego krzesełka BABYONO KRZESEŁKO DO KARMIENIA MAŁPKA ORANGE (1840736607) - Aukcje internetowe Allegro i jestem mega zadowolona ale dziwne jest to, ze na allegri jego ceny wahają się w granicy do stu zł...

a co do fotelika to na małego czeka juz zakupiony ten Fotelik MAXI COSI Priori Brown Earth 9-18 kg PL (1831767799) - Aukcje internetowe Allegro i on ma tą opcję że mozna lekko rozlożyć więc maluszek nie musi non stop siedzieć wydaje się byc fajny, ale więcej opini jak zacznę uzywać:-)

reklama
Ostatnia edycja:
Taki fotelik 2w1 daje dziecku szybko większą swobodę. Nie trzeba wyciągać z krzesełka, wystarczy odsunąc się od stolika ;-) Dwa, że jest bezpieczny, niski, łatwo się czyści, bardzo trwały, po złożeniu zajmuje niewiele miejsca a samo krzesełko służy jeszcze długo, długo. Jakby nie patrzeć mały człowiek do dużego stołu nie ma dobrych proporcji i prędzej czy później wyrasta z krzesełka a nie dorasta do stołu.

Hope- bardzo fajny :tak: mojego szwagra córa miała tego typu tylko że cały drewniany i już tak ładnie się nie prezentował chcieli go Nam dać dla Szymka ale ja wtedy nawet nie chciałam :-p Szymcio się obył bez ale ten naprawdę fajny i stosunkowo do innych cenę ma super więc Filipciowi kupimy :-)

Podoba mi się pomysł z krzesełkiem do karmienia 3w1, szwagierka miała i nam podrzuci.
Fotelika narazie nie wymieniamy. A kojec właśnie zakupiłam i czekam na przesyłkę.

reklama
Do góry