reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

sylwia ten stoliczek super sprawa sama oglądałam dla małej ....:tak:
jeste jesszcze podobny
http://allegro.pl/aktywny-stolik-aktywny-stoliczek-pl-smily-play-i1311279468.html
poleciłabym Ci to co jak kupiłam mojej ale qw pl nie ma tej lokomotywki:sorry2:
aha Sylwia odradzam zabawki pluszowe typu właśnie tego krokodylka, bo dzieci za bardzo się takimi pluszaczkami nie bawią... raczej jako przytulanka na dobranoc...
ja podostawałam dużo jakichś szeleszczęcych misi itp i Vi się nie bawi

a wogóle do jakiej kwoty chcesz coś kupić??to się coś wyszuka :tak::-)
jestem za kupieniem np zebry z f-p
FISHER PRICE K0317 SKOCZEK ZEBRA + BONUSEK DISNEY! (1337076401) - Aukcje internetowe Allegro
i tu masz lika innych zabawek
Fisher-Price stolik edukacyjny LEW Sprawdź WARTO! (1329115436) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher-Price Ryczący lew - Chodzik jeździk L4511 (1338792061) - Aukcje internetowe Allegro
Tor Wyścigowy Muzyczny wiraż Fisher-Price (1341166029) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZYKÓWKA FISHER-PRICE (1320449488) - Aukcje internetowe Allegro

karolq a ty jaką chcesz kwotę przeznaczyć na prezent??

Ostatnia edycja:
reklama
oj mamuśki jesteście boskie:blink: ja coś od razu dla swojej siostrzenicy upatrzę bo najprawdopodobniej na święta do niej pojedziemy:)

Kamcia Nawet nie gadalam jeszcze z moim M na ten temat poprostu ja buszuje po allegro a on czeka az zonka cos znajdzie:-) cos musi wpasc w oko. Wiadomo za 200zl nie bedzie nas stac bo robimy prezenty wszystkim a ja niestety nie pracuje. Tylko nie mam pojecia co moze zaciekawic roczna dziewczynke. Ten stoliczek fajny. Problemu nie mialam dla dwu latka bo jest na etapie malowania i pisania sobie po wszystkim to jakas tablice sie kupi sa takie fajne.

a zerknij na te linki co dałam tam też są za 100 zabawki.. a jak jeszcze coś tańszego to już wyszukuuję..
sama mam roczną córkę więc wiem czym takie małe dziewuszki się bawią :-D
tu jest fajna grająca kuchnia, moja mała ma podobną , ale uwielbia wciskać wszystkie przyciski , wie w które miejsce położyć smażone jajeczko , i gdzie wsadzić mleko (bo ma z lodówką)
do tego pięknie parzy kawę i robi tosty:-D idealne , i starczy na dłużej:tak:
Kuchnia do zabawy elektryczna 22 akcesoria (1342766438) - Aukcje internetowe Allegro

to jest nawet fajne.. do tego jakąś laleczkę (lalek nigdy za wiele ) i super zabawa treż grająca bo wg mnie najlepiej grające zabawki się sprawdzają i nie nudzą sie zbyt szybko
CHODZIK PCHACZ DLA LALKI Z ORGANKAMI NOWOSC WAWA (1337762532) - Aukcje internetowe Allegro
to też fajne , do tego lalka by się przydała, ale tanie jest :tak:
Duża kareta dla lalki (1336300641) - Aukcje internetowe Allegro
STEFFI LOVE EVI SUPERMARKET 2 lalki+akcesoria POZN (1341311667) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
sylwia widze że wybrałaś z moich linków:tak::-D
jeśli nie ma chodzika żadnego to może być chodzik , i jeśli zaczyna dopiero stawiac pierwsze kroczki
ale znów ta 2 zabawka jest o tyle fajna że fajnie gra i ma diużo przycisków...
więc mogłaby być bardziej trafiona:tak:
a chodzik zawsze moga sobie sami wybrać...;-)

co do zebry to jest najlepsze co mogłaś dla niej wybrać:tak::tak::tak::tak:

Do góry