reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
pisze bo mam problem zakupowy ;)
chce kupic prezent dla chlopczyka 8 mc i dziewczynki 10mc i niebardzo wiem co mogloby zachwycic takiego malucha ;)
takze doswiadczone mamy i ciotki prosze o pomoc!
aha i prezent bedzie kupowany przez internet, najprawdopodobnej na allegro...

Sylwia ja mam 8miesięczną siostrzenicę, planuję jej kupić jakąś nieskomplikowaną grającą zabaweczkę.

te kule sa super ale poprzednim razem kupilam chlopczykowi taka:
KULA PELZAK VTECH+BATERIE GRATIS (1335606177) - Aukcje internetowe Allegro
wiec juz odpada.

wiesz w sumie to kupujemy prezenty od mikolaja tylko tym 2 malucha wiec mozemy troche wydac

jak narazie przegladam allegro i spodobaly mi sie rozne aktywne stoliczki...tylko czy to zainteresuje takiego malucha?:D czy to nie za wczesnie?
np taki:
* AKTYWNY STOLICZEK PL FISHER PRICE STOLIK KURIER (1349988275) - Aukcje internetowe Allegro

fajny tez jest:
Ks Kids NOWOŚĆ Krokodyl - klocki (1334988701) - Aukcje internetowe Allegro

a moze garnuszek na klocuszek, lub szczeniaczek uczniaczek?:/ :D eh, za duzy wybor tych zabawek i wszystko takie ladne, kolorowe ze sie nie mozna zdecydowac...

yra- ta malpka ktora wkleilas wydaje sie smieszna zabawka, dodam do obserwowanych i pokaze mojemu jak wroci :D

Ja za to potrzebuje dla rocznej dziewczynki. Najlepiej nie drogie bo duzo tych dzieci sie nazbieralo:p Lalki ma wozek tez konika tez i teraz juz niewiem co wymyslic dopiero w listopadzie roczek miala.

reklama
my właśnie na święta kupiliśmy małemu aktywny stoliczek, jest super bo nóżki można zdemontować i sobie leży sam panel. więc stoliczek też. ten z fishera ogólnnie to nie dość, że drogi to jeszcze mało wybajerzony , mało ma bajerów.

ten krokodyl też fajny.

i jak patrzę na przedział kwotowy jaki masz to spokojnie coś fajnego wybierzesz :)

garnuszek mamy - za mały jaś jeszcze jest i się nie bawi.

a dla rocznej dziewczynki - mojego brata córeczka miała roczek w październiku tez kupili stoliczek. o taki:

http://allegro.pl/aktywny-stolik-aktywny-stoliczek-pl-smily-play-i1311279468.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry