reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
no ale jak ktos mogl takie cos wymyslic :p ja rozumiem ze ksiezniczki, slodkosci, rozowy kolor i te sprawy ale smiac mi sie chce z tej karocy od kiedy ja zobaczylam :D
a nie myslalas moze o pomalowaniu tego lozeczka ktore masz teraz w domu? czy ono juz za male?
bo wiesz z odrobina talentu mozna stworzyc cos czego nie znajdziesz w zadnym sklepie :)

właśnie o to chodzi że odkąd mała przestała spać w zwykłym łózeczku niemowlęcym to śpi na takim jakkby tapczanie :baffled: co to ani do pokoju nie pasuje.. i jest wysokie , i nieładne i nie da się nic z nim właśnie zrobić
oczywiście sama umie z niego schodzić , ale jak zejdzie kiedys zaspana czy coś to mi może upaść :dry:
Buy Airsprung Cheshire Pillowtop Small Double Divan - Non Store. at Argos.ie

Kamcia - jak dla mnie to w te księżniczki takie bardziej "wybajerzone" a to takie fajne coś można sobie poukładać jakieś przytulanki lampkę itp.
każdy ma swój gust i potrzeby wiadomo ale jak grono ludzi da jakieś propozycję i opinie to nie zaszkodzi :tak::-p

u nas te sa te materace i mozna dokupic do nich ramy w roznych kolorach, schodki .. na to moglabys ponaklejac jakies ksiezniczkowe naklejki np, itd. moze takie cos by Cie zainteresowalo. no chyba ze juz sie nastawilas ze ma byc nowe lozko i juz :D

nastawiłam się na nowe:zawstydzona/y: hihih

no a to wiesz jak to jest ... jak już ktoś mieszkał to już trochę nadszarpnięte itp...
wolę nowe będzie miała mała swoje własne.. i radochę:-D

reklama
A ja wczoraj szukałam prezent dla koleżanki która się rozpakowuje na sam koniec roku i zamiast jej kupić (maleństwu) to nakupowałam dla nas :zawstydzona/y: Normalnie nie mogłam się powstrzymać, amok jakiś... :zawstydzona/y: I teraz nie będę się mogła z żadnym rozstać, tak mi się podobają, chyba kupię coś w sklepie dodatkowo w prezencie... :zawstydzona/y:

http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/52/46/00/1352460091

http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/44/42/98/1344429885

http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/33/43/69/1333436971

Same powiedzcie, jak można rozstać się z takim cudami...

Do góry