reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

sylwia- zebra dla dziewczynki super a dla chłopca ja bym stawiała na stoliczek dużo bajerów a to chłopaków interesuje :tak:
Kamcia- nie wiem czy już podjęłaś decyzję co do łóżeczka dla małej ale mi się osobiście podoba to drugie :tak: to pierwsze jak dla mnie za bardzo słodkie ;-)

reklama
futrzaczku jeszcze nie wybrałam ale zostały mi 2 nad którymi się zastanawiam
właśnie to 1
DISNEY PRINCESS Łóżko Łóżeczko Księżniczki (1333857011) - Aukcje internetowe Allegro
i to
Meble dziecięce BabyBest - Łóżko Romantic (1337967096) - Aukcje internetowe Allegro

dora jakoś mi nie podchodzi z tą małpą na widoku:-D
no i nie bedzie pasowała za bardzo do księżniczkowego pokoju Vi;-)
a to gładkie będzie no i to qwłaśnie z księżniczkami też
tylko teraz ciężka decyzja.. które fajniej będzie sie prezentować :-D

kupię nowe:-D
a tak na powaznie to jakby sie znudziło za 3 lata to juz bede moze myslała o innym ;-)
a postarałabym się wytłumaczyc dziecku że łóżka nie można sobe zmieniać od tak i ewentualnie zamalowałabym na biało:-D:-p albo rózowo:-D

wiecie co dziewczyny, slyszalam ze w polsce zima szaleje i duuuzo sprzedawcow na allegro ma napisane ze nie ma co liczyc na dojscie paczki przed mikolajkami, wiec postanowilam zamowic stolik ktory byl u mnie w miescie zeby miec pewnosc ze dojdzie, okazalo sie ze jest dostepny tylo 1 model:p takze wyboru nie bylo, padlo na ten:
AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY,STOLIK FISHER-PRICE (1329540619) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze maluch sie ucieszy...
teraz zostal mi tylko do kupienia prezent dla ukochanego... :)

sylwia no w sumie tak...
od mikołajek dzieli nas tylko weekend:tak:
ale i ten stoliczek jest cudny co wybrałas:tak:

a ja myślałam ze Ty to na święta kupowałaś :-D
to nieźle na mikołajki wybuliłaś:-p ja bym raczej na mikołajki kupowała coś tańszego a naśweta te drogie prezenty:tak:

reklama
Do góry