tak, chusteczki babydream są za mało nawilżone, kupiłam 4 paczki w promocji.Więc musiałam znaleźć sposob na nie- czyli maczam w ciepłej wodzie i dopiero taką chusteczką myję juniorowi pupkę.I tak są lepsze niż waciki plus woda, bo się nie kłaczą
reklama
persefona
Fanka BB :)
Każdy musi indywidualnie sprawdzić co pasuje a co nie swojemu dziecku. Ja z chusteczek z młodym przerabiałam Happy z aloesem (mogą być), pampers sensitive (super!) i teraz mamy johnson`s baby (mało nawilżone według mnie). A z Gabi kupowałam niebieskie babydream i wydawały mi się bardzo mokre,może coś się zmieniło od tego czasu... Wiem,że fajnie nawilżone są jeszcze bambino i nivea. Tylko,że nivea są drogie.
A teraz inne pytanie: Kupujecie nowe ubranka do chrztu? Czy macie po dzieciaczkach swoich, siostry, koleżanki itp.? Ja mam dylemat,bo mam komplecik po Gabi,ale on jest typowo na dziewczynkę i po drugie jest z ciepłego materiału,bo była chrzczona zimą. Teraz więc musiałabym się zaopatrzyć w jakiś letni garniturek dla młodego.A nowe mają kosmiczne ceny...
A teraz inne pytanie: Kupujecie nowe ubranka do chrztu? Czy macie po dzieciaczkach swoich, siostry, koleżanki itp.? Ja mam dylemat,bo mam komplecik po Gabi,ale on jest typowo na dziewczynkę i po drugie jest z ciepłego materiału,bo była chrzczona zimą. Teraz więc musiałabym się zaopatrzyć w jakiś letni garniturek dla młodego.A nowe mają kosmiczne ceny...
Ostatnia edycja:
karolq8
persefona my dostalismy od kolezanki po majowej dziewczynce. lekkie bylo a mala byla cala zgrzana wiec zaraz po mszy ja przebralam
Skusiłyście mnie tymi pampersami z biedronki, wczoraj kupiłam paczkę i będę testować.
Persefona ja chrzczę małego na koniec czerwca i nie kupuje żadnego garniturka.
Kupiłam białego bodziaka z kołnierzykiem, spodenki z cieniutkiego sztruksiku, mam jeszce bezrękawnik albo błekitny sweterek na guziczki jak będzie chłodniej wydałam chyba z 60 zł za wszytsko, a przynajmiej mały w tym pochodzi, jak będę miała chwilkę to zrobię zdjęcie i pokaże.
Zebym nie była gołosłowna .
Persefona ja chrzczę małego na koniec czerwca i nie kupuje żadnego garniturka.
Kupiłam białego bodziaka z kołnierzykiem, spodenki z cieniutkiego sztruksiku, mam jeszce bezrękawnik albo błekitny sweterek na guziczki jak będzie chłodniej wydałam chyba z 60 zł za wszytsko, a przynajmiej mały w tym pochodzi, jak będę miała chwilkę to zrobię zdjęcie i pokaże.
Zebym nie była gołosłowna .
Załączniki
Ostatnia edycja:
persefona
paula super rozwiązanieja też rozmyślałam nad kompletem-białe koszulki lniane mam w domu jak nowe-chyba z 10 par. A na to myślałam,żeby dokupić kamizelkę i zpodnie w jednym kolorze.Myślałam o błękitnym albo beżowym. I chyba tak zrobię. Wybiorę się na poczatku do pepco,bo tam mają ciekawe i niedrogie ciuszki-może coś wynajdę :-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Paula- super komplecik! :-)
karolq8
Paula super ja tez pewnie jakas zwykla letnia sukienke bym kupila a ze dostalam to zal byllo nie wykorzystac bo sliczne te do chrztu sa
reklama