reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
pytam się, bo siostra mi mówiła, że dzieciakom to albo trafi się z karuzelką albo nie i nie będą się nią interesować.Ponoć te najbardziej wybajerzone niekoniecznie podobają się dzieciom..

jolek Twoja wypasiona jest:tak: ja to chyba wolę taką bardziej tradycyjną- persefona a te pluszaki da sie uprać(osobiście to najbardziej podobają mi się własnie takie w pluszakami)? bo przecież potem mały będzie pakował je do paszczy, to będzie trzeba czyścić to jakoś
Zastanawiałam się też nad taką http://megaplaneta.pl/pl/tiny-love-karuzela-klasyczna-tl1301.html?partner=1984

Ostatnia edycja:
jaipur jak najbardziej da się wyprac, bo każdy konik jest zawieszony na sznureczku i można go ściągnąć i wrzucić do pralki:tak:Ta druga karuzela,co pokazujesz też fajna jest;-) A co do zabaweczek-ja też wolę pluszowe, bo moja siostrzenica miała plastikowe warzywka i nie dośc,że połamała, to jeszcze kilka razy uderzyła się,a wiadomo jest różnica puknąć się pluszem a plastikiem:sorry2: U Gabi karuzela się sprawdziła,zobaczymy czy Remik się zainteresuje:happy2:

Ja mam podobną do persefony, ale Maja nie widzi jeszcze wzrokiem za nią, z to słucha melodyjki CANPOL KARUZELA PLUSZOWA MISIE DZIEWCZYNKI WWA (1619919073) - Aukcje internetowe Allegro Każdy miś przypinany jest na rzep, więc jak większe dziecko chwyci to nie ściągnie całej karuzeli na siebie, tylko oderwie misia. Co do plastikowych, bo taką miał Mati, zabawki są faktycznie twarde, ale Mat uwielbiał się w nią wpatrywać i aż kopał z radości nóżkami.

reklama
Do góry