reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
ja mam karuzelkę z fisher price ale nakręcaną (dosytałam w prezencie)
a do tego przy łózeczku grające melodyjki więc jakoś się zgrywa i nie trzeba nakręcać :-p

Ja kupuję DADA jakieś trzy tygodnie (premium 1 i 2) , w międzyczasie wypróbowałam Happy i Pampersy Sensitive, z wszystkich jestem tak samo zadowolona. Raczej bym ich nie porównywała, są po prostu różne i na swój sposób dobre. Z Dady jestem zadowolona głównie cenowo, mogę z czystym sumieniem zmieniać pieluchy i mi ich nie szkoda, bo drogie :-);-) Świetne i tanie mokre chusteczki są w Netto, zielony kolor opakowania ale nazwy nie pamiętam, niecałe 5 zł za wkład.

Ja z chusteczek używam niebieskiego Dzidziusia. Za 4 paczki po 72 sztuki w rossmanie 19 zł. I są w każdym markecie. Jak dla mnie są ok. U mnie idą w ilościach hurtowych bo ja nimi też ... sprzątam :)

kurcze to chyba ja mam inne pampersy Dada z Biedronki bo wg mnie sa strasznie sztywne ! dlatego nie jestem z nich zadowolona jedyne co to cena ok.
jak dla nas najlepsze babydream z rossmana . a chusteczki dada z biedronki , ladnie pachna i dosyc mokre i cena 4zl

reklama
W temacie karuzelek sie wypowiem, bo mam podobna do tej co jaipur prezentuje, czyli te bialo-czarne spiralki, tylko zwierzaczki mamy tam inne.
Co wazne w karuzelkach, to wlasnie pluszowe zabawki i melodyjka grajaca na baterie, po wcisnieciu przycisku, bo moja siorka miala karuzelke nakrecana i zanim doszla do kuchni, to karuzelka konczyla grac, wiec siostra wracala ja nakrecic i tak wiele razy... no i zwracajcie uwage na kolory, nie jakies blado-plowe, tylko zywe kolory. Podobno dzieci najbardziej lubia kontrasty bieli i czerni oraz czerwien.

A co do chust amandae to kolezanka juz nosi (Jej corcia jest 3 dni mlodsza od mojego Filipka) i ja jak tylko dostane chuste (pozyczam elastyczna narazie od tej wlasnie kolezanki) to bede probowala sie motac z Fifi. Mam tez nosidelko wiazane Mei-Tai po Aleksandrze, ale w tym mozna dopiero jak dziecko trzyma glowke lub nawet samo siedzi juz.

Do góry