reklama
zanka07
Fanka BB :)
a ja wczoraj kupiłam w Kauflandzie Pampersy, 188 sztuk za 88,88 zł. Wychodzi za sztukę 47 gr.
Na allegro najtaniej jest po ok. 56 gr więc moim zdaniem się opłaciło je zakupić !!!
Na allegro najtaniej jest po ok. 56 gr więc moim zdaniem się opłaciło je zakupić !!!
To obsypało promocjami :-) Ja też dorwałam biedronkowy dwupak, (39,99 - 156 szt.) celem przetestowania i jesteśmy baardzo zadowoleni, mile zaskoczeni. Wcześniej były huggiesy newborny, ale pozostaniemy już przy tym. U Ciebie Jolek27 też się sprawdziły?
To fajnie czytać że biedronkowe się sprawdzają. Ja na początek kupiłam Bellę z wycięciem na pępek, a potem jedną paczkę biedronkowych właśnie. Więcej bez sensu w razie gdyby nie słuzyły, ale czytałam dużo dobrych opinii.
zanka07
salsera u mnie pieluszki Bella w szpitalu się nie sprawdziły!
Po prostu przeciekały - masakra jakaś !
Przy Pampersach niestety się kryją !!! :-)
Po prostu przeciekały - masakra jakaś !
Przy Pampersach niestety się kryją !!! :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja te kiedyś w pl kupiłam z biedronki te DADA i się sprawdziły :-)
tak samo lidlowskie co są na T tez się sprawdzają :-)
tak samo lidlowskie co są na T tez się sprawdzają :-)
To obsypało promocjami :-) Ja też dorwałam biedronkowy dwupak, (39,99 - 156 szt.) celem przetestowania i jesteśmy baardzo zadowoleni, mile zaskoczeni. Wcześniej były huggiesy newborny, ale pozostaniemy już przy tym. U Ciebie Jolek27 też się sprawdziły?
Jak najbardziej. W szpitalu używałam pampersów a już do domu kupiłam biedronkowe i jestem zadowolona. Cena super pieluchy też. Już nawet nie kombinuję i nie szukam innych pieluch. Jeszcze mogę polecić biedronkowe chusteczki nawilżane z zielonym paskiem też są fajne. Dobrze nawilżone, delikatne i fajnie pachną
no własnie, pieluchy się nam kończą.Do tej pory zużyliśmy 1 op.Happy i dwa podwójne (80szt)pampersów.
No i jest zagwozdka, bo pampersy lepsze- przesiedliśmy się już na 2 (czyli mini) ale może coś innego...
No i jest zagwozdka, bo pampersy lepsze- przesiedliśmy się już na 2 (czyli mini) ale może coś innego...
Ostatnia edycja:
reklama
Matusia
Już jak mateusz był mały nie pasowały mi ani Huggies ani Happy, za to dużo używałam Dada z Biedronki, bo moim zdaniem najbardziej przypominają Pampersy.