reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Czy któraś z Was ma taką pościel? Tyle negatywnych info o pościelach pisałyście ostatnio, że sama nie wiem jaką kupić. Taka mi wpadła w oko, bo na drewex czy feretti nie mam co liczyć, bo potrzebuję na kołderkę 120x90
16-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją cztery GRATISY (1602223329) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam :-) tyle że ja mam jedynie poszewkę na kołdrę i poduszkę z tej firmy , ale na obrazku jest kubuś puchatek..
powiem Ci że poszewka zrobiła się trochę taka wymieta po którymś tam praniu i jest taka nie wiem ... no jest dobra ale taki materiał jakby się zrobił bardziej cienki...
i zamek mi się wypruł..
ale nie wiem czy to wina że wirowanie miałam załączone w pralce czy tak słabo przyszyte l. albo nitki lipne i popękały bo ta druga pościel nie popękała mi ta co mam kremową co kiedś pokazywałam
i mam też kołderkę do wózka tą co w gratisie jest (mam z delfinkiem) i z kołderki jestem zadowolona... :tak: teraz uzywam jej do kołyski dla Emmy
Pościel do wózka 2 el. z APLIKACJĄ (1602223313) - Aukcje internetowe Allegro
o taką

a wogóle u tego sprzedawcy te pościele sa super!! te z koronką... zajebi***te
POŚCIEL do WÓZKA - 4 el. !!! PROMOCJA !!! -20 % (1594635726) - Aukcje internetowe Allegro

No ja bym kupiła też tylko 3 el i potem na innych aukcjach ma dodatki, czyli rożek i falbankę pod materacyk.
A myślicie że kołderka do wózeczka się przyda nam, czy tylko kocyk wystarczy?

Matusia ja tez sie nad tym zastanawialam, bo pogoda takiego nam figla plata, ze hej. Ale ja do wozeczka wloze podusie w poszewce, ktora mam do kompletu poscieli i tylko kocyk. Chyba, ze bedzie ciagle zimno to wtedy dokupie jakas kolderke.

Matusia wiesz co , ja miałam kołderkę bo Vi z zimy była , więc się przydała do wózka..
a teraz np wykorzystam dla małej (jak nie bedzie za mała bo to małe jest) na jesień i zimę do spacerówki..
choć myslę że będzie za mała :-p
a tak to na lato specjalnie bym nie kupowała;-)

Ja do wózka mam podusię i kocyk. W sumie to mam 2 kocyki-jeden taki gruby akrylowy po Gabi (jakby było zimno), a drugi cienki polarowy dokupiłam na ciepłe dni. Poza tym to sadzę,że jak przyjdą upały,to nawet samo przykrycie pieluszką flanelową wystarczy:tak:

hej:) czy macie może jakieś doświadczenia z termometrami skroniowymi dla noworodków? Słyszalam że to cieżki temat, bo większość przekłamuje a z drugiej strony sa wygodniejsze w użyciu niż rtęciowe czy elektryczne.
Może macie jakieś sprawdzone modele?

miśkaa - ja kupiłam z UltraMedu najtańszy taki właśnie na podczerwień. Jak mąż był chory to na rtęciowym wyszło 38.1 ale pod pachą, a tym na czole 38 np. Wydaje mi się ze ok się sprawdza w takim razie :)

miśkaa- my dzis kupiliśmy Microlife kosztował 113 pln ale mierzyliśmy 3 innymi i tym i jest git

reklama
hej:) czy macie może jakieś doświadczenia z termometrami skroniowymi dla noworodków? Słyszalam że to cieżki temat, bo większość przekłamuje a z drugiej strony sa wygodniejsze w użyciu niż rtęciowe czy elektryczne.
Może macie jakieś sprawdzone modele?
ja mam z canpola taki termometr:tak:
jest lepszy od rtecowego bo szybciej mierzy temperaturke... no a z dokładnością to jest taki sam:tak:
sprawdzałam....
możesz kupić bez problemu taki..
no a "przekłamać" nie ma co bo ode mnie nie kupujesz;-) wiec raczej nie mam co ściemniać że jest albo lepszy albo gorszy:-p

Do góry