reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja mam :-) tyle że ja mam jedynie poszewkę na kołdrę i poduszkę z tej firmy , ale na obrazku jest kubuś puchatek..Czy któraś z Was ma taką pościel? Tyle negatywnych info o pościelach pisałyście ostatnio, że sama nie wiem jaką kupić. Taka mi wpadła w oko, bo na drewex czy feretti nie mam co liczyć, bo potrzebuję na kołderkę 120x90
16-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją cztery GRATISY (1602223329) - Aukcje internetowe Allegro
powiem Ci że poszewka zrobiła się trochę taka wymieta po którymś tam praniu i jest taka nie wiem ... no jest dobra ale taki materiał jakby się zrobił bardziej cienki...
i zamek mi się wypruł..
ale nie wiem czy to wina że wirowanie miałam załączone w pralce czy tak słabo przyszyte l. albo nitki lipne i popękały bo ta druga pościel nie popękała mi ta co mam kremową co kiedś pokazywałam
i mam też kołderkę do wózka tą co w gratisie jest (mam z delfinkiem) i z kołderki jestem zadowolona... teraz uzywam jej do kołyski dla Emmy
Pościel do wózka 2 el. z APLIKACJĄ (1602223313) - Aukcje internetowe Allegro
o taką
a wogóle u tego sprzedawcy te pościele sa super!! te z koronką... zajebi***te
POŚCIEL do WÓZKA - 4 el. !!! PROMOCJA !!! -20 % (1594635726) - Aukcje internetowe Allegro
Matusia
Fanka BB :)
No ja bym kupiła też tylko 3 el i potem na innych aukcjach ma dodatki, czyli rożek i falbankę pod materacyk.
A myślicie że kołderka do wózeczka się przyda nam, czy tylko kocyk wystarczy?
A myślicie że kołderka do wózeczka się przyda nam, czy tylko kocyk wystarczy?
mandrzejczuk
Matusia ja tez sie nad tym zastanawialam, bo pogoda takiego nam figla plata, ze hej. Ale ja do wozeczka wloze podusie w poszewce, ktora mam do kompletu poscieli i tylko kocyk. Chyba, ze bedzie ciagle zimno to wtedy dokupie jakas kolderke.
_Roszpunka_
Matusia wiesz co , ja miałam kołderkę bo Vi z zimy była , więc się przydała do wózka..
a teraz np wykorzystam dla małej (jak nie bedzie za mała bo to małe jest) na jesień i zimę do spacerówki..
choć myslę że będzie za mała
a tak to na lato specjalnie bym nie kupowała;-)
a teraz np wykorzystam dla małej (jak nie bedzie za mała bo to małe jest) na jesień i zimę do spacerówki..
choć myslę że będzie za mała
a tak to na lato specjalnie bym nie kupowała;-)
persefona
Ja do wózka mam podusię i kocyk. W sumie to mam 2 kocyki-jeden taki gruby akrylowy po Gabi (jakby było zimno), a drugi cienki polarowy dokupiłam na ciepłe dni. Poza tym to sadzę,że jak przyjdą upały,to nawet samo przykrycie pieluszką flanelową wystarczy
hej czy macie może jakieś doświadczenia z termometrami skroniowymi dla noworodków? Słyszalam że to cieżki temat, bo większość przekłamuje a z drugiej strony sa wygodniejsze w użyciu niż rtęciowe czy elektryczne.
Może macie jakieś sprawdzone modele?
reklama
_Roszpunka_
ja mam z canpola taki termometrhej czy macie może jakieś doświadczenia z termometrami skroniowymi dla noworodków? Słyszalam że to cieżki temat, bo większość przekłamuje a z drugiej strony sa wygodniejsze w użyciu niż rtęciowe czy elektryczne.
jest lepszy od rtecowego bo szybciej mierzy temperaturke... no a z dokładnością to jest taki sam
sprawdzałam....
możesz kupić bez problemu taki..
no a "przekłamać" nie ma co bo ode mnie nie kupujesz;-) wiec raczej nie mam co ściemniać że jest albo lepszy albo gorszy