reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Mandrzejczuk, dobrze, że mówisz o tej pościeli, bo też się zastanawiałam nad tą w paseczki. Co prawda kupiłam już w sklepie dwa komplety, ale pomyślałam sobie, że jak się któryś zużyje to właśnie tą kupię z allegro. A teraz już wiem, że lepiej nie:) Dzięki:)

Jakiej firmy pościel polecacie?
Madictex - to polska firma i niby opinie pozytwyne co do produktów - nie wiem czy mandrzejczuk kupowała pościel dokładnie tej firmy bo tych paseczkowych jest zatrzesienie na allegro i to bardzo róznych firm. W tym tygodniu przyjdzie moja to pomacam, upiore i zobacze, może mi sie trafii jakaś lepsza jakościowo

Madictex - to polska firma i niby opinie pozytwyne co do produktów - nie wiem czy mandrzejczuk kupowała pościel dokładnie tej firmy bo tych paseczkowych jest zatrzesienie na allegro i to bardzo róznych firm. W tym tygodniu przyjdzie moja to pomacam, upiore i zobacze, może mi sie trafii jakaś lepsza jakościowo
Dokladnie, paseczkow jest pelno, ja tez kupilam taka jak mandrzejczuk tylko fioletowa i moja gatunkowo jest OK . jestem zadowolona

ja mam posciel, kocyk, rozek i okrycia kapielowe firmy Drewex i z czystym sumieniem moge polecic, sa mieciutkie i fajne wzorki maja.

Dziewczyny a tak z innej beczki - macie jakies ksiazki o zabawach z niemowlakami ?? tak sie wlasnie zastanawiam bo kiedys w ksiegarni taka widzialam.

no faktycznie wzory podbne albo nawet identyko, tyle że firma inna, no to miejmy nadzieje że ta co ja ją kupiłam okaże się lepsza jakościowo, w komentach kupujący chwalą sobie jakość, no nic przyjdzie to pomacam, zawsze jak cos mam 10 dni na oddanie bez podania przyczyny ;)

Dziewczyny Carrefour przysłał mi kupon rabatowy -10% na dowolne pieluchy pampersy. Ważny do 30 kwietnia. Sumuje się z innymi promocjami.
Wystarczy wydrukować i okazać w kasie.
Jeśli któraś chce - proszę o adres mailowy i podeślę bo jest taka możliwość :)

reklama
A oto mój fotelik, co prawda jeszcze nie mam go w domu, ale już kupiony i zapłacony (na allegro kupiłam używany):

2.jpg1.jpg

Do góry