reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

świetny fotelik!!!:) My też mamy maxi cosi:-) dokladnie maxi cosi city:)
ja pokaże kilka naszych ciuszków, oczywiście ciuchlandowe zdobycze:))) IMG_0505.jpgIMG_0507.jpgIMG_0508.jpg

reklama
mandrzejczuk, szkoda że Twoja pościel jest sztywna, bo wizualnie jest śliczna.
melia, ania
- udane zakupy.
Ja też dziś zaszalałam w H&M. Płaciłam ponad 200 zł a w domu rozpakowałam wszystko i pomyślałam, że kupiłam niewiele, ale tak zaszalałam, że ani nogi mnie nie bolały, ani plecy tylko biegałam od wieszaka do wieszaka z motorkiem w tyłku.

melia:no: ja kupiłam 2 lata temu dla Viki.. i po 2 latch prania, prasowania.. i prania wkłądu czyli pościeli .. jest ciągle jak nowa:tak:
bez łóżeczka było wtedy ,.. musisz zobaczyć inne aukcje czy ma same komplety ja pamiętam kuciłam chyba 12 częsci albo moze 14 było w nim..
rożek też pięknie się ukłądał nie jest zbyt miękki ... ani znów taki sztywny...
nie robią sie "baboczki" po praniu takie wiesz na materiale;-)

naprawdę jestem zadowolona.. pościel po praniu się w środku nie zwija i nie ma fałdek tylko ciągle jest jak nowa ....
o ja brałam taki zestaw tylko zamiast moskiterii był baldachim , i coś zamiast tej podusi innego ale nie wiem co.... :sorry2:
i ochraniacz na łózeczko był jako jedna całość a teraz widzę że są tylko w 3 częściach podzielone
http://allegro.pl/arus-14-elem-posciel-haft-z-moskitiera-120-90-i1554205588.html

Ostatnia edycja:
Kamcia super pościel i super że trafiłaś na taka dobrą jakościowo!! Ciekawe co mi przyjdzie bo zaczynam się martwić.
melia też superowa pościel, ale termometr bije wszystko na głowę!!

reklama
Dziewczyny super zakupy.

Ja jeszcze tylko muszę kupić dla siebie jedną koszulę, podkłady i majtki poporodowe, dla małego krem na odparzenia z Musteli i żel do głowy i ciała tez z Musteli. A i leżaczek będę zamawiać w tym tygodniu.

Do góry