reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

marzena, dzięki za testy, przyda się takie porównanie.
adeczka, ale super prezent.
Kamcia, ja mam z deskami i materiałowy, a nie ze sznurków i taki polecam.
jaipur, tygrysek supersłodycz.

reklama
o nie, ze sznurków to porażka- latem jak się położysz to wyglądasz potem jak peklowana szyneczka:-D
Ale ma jedną zaletę- niby jest przewiewny bardziej.

marzena, dzięki za testy, przyda się takie porównanie.
adeczka, ale super prezent.
Kamcia, ja mam z deskami i materiałowy, a nie ze sznurków i taki polecam.
jaipur, tygrysek supersłodycz.

nie nie , mi nie chodziło o to czy ma być z siatki:-p bo też bym się na takim nie połozyła..:no:

mi chodziło czy właśnie taki z deskami jak właśnie Ty masz czy coś takiego bez desek na samych sznurkach:
HAMAK OGRODOWY BUJAK HUSTAWKA 4 WZORY!!! (1521463674) - Aukcje internetowe Allegro

jaipur super ciuszki a najpiękniejsze te rampery z tygryskiem

alex widze że już wszystko do łózeczka gotowe:-)
świetny zestawik.. i te naklejki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam wózek! Mam, mam, mam!!!

Pojechaliśmy do Opola po zestaw podtynkowy do nowe łazienki bo u nas na miejscu się skończyły upatrzone a na utro potrzebny. I przy okazji podskoczyliśmy do sklepu z wózkami zamówić Tako warrior a tu mi facet, że mają z Tako nowość. Zapytałam tylko o kolory i podobno na chwilę obecną jest 5. Zobaczyłam ten i już był mój :) A warriora się zdecydować nie mogłam :D

captiva-2w1.jpgcaptiva-2w1.jpg

marzena wózeczek piekny, ma ciekawy stelaż :) rozumiem twoja radość, sama tak skakalam kiedy kupilismy nasz:) ba! do dziś przynajmniej raz dziennie wyjeżdżam nim ścieżki w mieszkaniu ;)))))

reklama
kolejna tako-maniaczka:-D

śliczny..
aj jak mi się te wasze nowesz modele podobają....:-)
no i kolorki oczywiście też ..
marzena śliczny!!!
ale ciesze się że mój chociaż kolorek jest ładny:-p
bo stelaż standardowy hiih

Do góry