reklama
dziewczyny a odnosnie biustonoszy Alles to kupujecie z fiszbinami czy bez ?
bo tez sie nad nimi zastanawiam bo kupilam w C&A takie bawelniane bez fiszbin ale maja szew przez srodek piersi i strasznie mnie to denerwuje
pierwszy biustonosz do karmienia ktory kupilam to Carriwell i powiem ze super lezy, jest z tych bardziej elastycznych dopasowujacych sie i naprawde fajnie trzyma piersi, tylko ze kosztuje 120 zl :-(
a wiecie gdzie moze w Warszawie mozna kupic staniki Alles ?
znalazłam w Wawie sklep ze stanikami alles
Sklep Mamakomfort : Warszawa - Sklepy na puszystych, Dojazd
na allegro sprzedają sporo taniej niż na stronie swego sklepu internetowego
Alles Biustonosz karmienie Mama Cubana 85E czerń (1529990380) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam właśnie ten i jeszcze jeden -after rain. Muszę przejść się odebrać, plus jest taki, że jakby rozmiar nie pasował, to można wymienić :-)
jaipur - bardzo mi się spodobały kupione przez Ciebie tygryskowe ubranka, są super :-)
marzena - wózeczek bardzo ładny.
Marzena, super wózek, a kolorki cudne:-) Widzę, że na maju tako króluje
Hope, Ty chyba pytałaś o leżaczek z wibracjami. Ja mam taki, bo kupiłam od znajomej po jej synku który już wyrósł, ale się zastanawiam czy dzieciaczki lubią te wibracje? Bo mi się to jakieś takie zbyt mechaniczne wydaje
Hope, Ty chyba pytałaś o leżaczek z wibracjami. Ja mam taki, bo kupiłam od znajomej po jej synku który już wyrósł, ale się zastanawiam czy dzieciaczki lubią te wibracje? Bo mi się to jakieś takie zbyt mechaniczne wydaje
No właśnie tego się obawiam. Tak sobie wyobraziłam, że gdybym była takim małym człowieczkiem położonym w leżaczku i ktoś by mi włączył jakieś takie "szarpanie", to chyba byłoby niezbyt fajne. Bo dzieci pewnie jeszcze są bardziej wyczulone na wszelkie takie bodźce. Ale pewnie są i takie, które kochają wibracjemadzik - ja mam tylko doświadczenie z małą mego brata, jak włączyłam wibracje, to zaczęła płakać. Dowiedziałam się od nich, że 1 i 2 córa, wibracji nie lubiła.
Matusia
Fanka BB :)
ypra, dzięki za link, kupię sobie taki biustonosz.
Hope
podwójna mama :-)
Marzenko chciałam właśnie Tutka kupić, ale TZ uparł się na X-landera trzykołowego (co by mi do lasu dobrze służył) i tak się do tematu zapalił, że nie mam serca go molestować o zmianę decyzji. Ale Tutek recenzje ma bardzo dobre, ciekawy design, fajne wyposażenie no i waga 10 kg robi wrażenie.
Pytam o te wibracje, bo moje pierwsze dziecię było fanem wszelkiego bujania, podrzucania i zamęczała nas w kółko, tak sobie po cichu myślę, czy leżaczek by mnie odrobinę nie wyręczył, gdyby druga była podobnym zapaleńcem. Chyba lepiej kupić leżaczek z wibracjami niż bez, zawsze można go wyłączyć, czyż nie?
Pytam o te wibracje, bo moje pierwsze dziecię było fanem wszelkiego bujania, podrzucania i zamęczała nas w kółko, tak sobie po cichu myślę, czy leżaczek by mnie odrobinę nie wyręczył, gdyby druga była podobnym zapaleńcem. Chyba lepiej kupić leżaczek z wibracjami niż bez, zawsze można go wyłączyć, czyż nie?
reklama
sylwia_
Fanka BB :)
jaipur slodkie ciuszki :-)
marzena gratuluje wozka, sliczny kolor
hope w zasadzie chyba w kazdym lezaczku mozna wylaczyc wibracje, ja wyszlam z takiego zalozenia ze lepiej zeby byly - najwyzej sie nie przydadza, a roznica cenowa lezaczkow z wibracjami czy bez to z tego co widze grosze...
marzena gratuluje wozka, sliczny kolor
hope w zasadzie chyba w kazdym lezaczku mozna wylaczyc wibracje, ja wyszlam z takiego zalozenia ze lepiej zeby byly - najwyzej sie nie przydadza, a roznica cenowa lezaczkow z wibracjami czy bez to z tego co widze grosze...