reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

adeczka świetny leżaczek! nic dziwnego ,że mały Ci się już pcha skoro takie cuda czekają na niego :-)

marzena, dzięki za testy:) mi jakoś nie przyszło to do głowy, a kupiłam pampersy i happy

reklama
Bra ale fajny komentarz :-D;-)

Testy testami, na chłonność może i dobre, ale co z reakcją pampers/skóra (odparzenia), pielucha/kupa i trzymanie zawartości w środku, nie wokół dziecka :-)

Poczekam na wyniki testów na dzieciach :-)

Leżaczek śliczny, ma może wibracje?

adeczka śliczny leżaczek..

dziewczyny mam pytanko ma któraś hamak w domu?? znaczy na ogrodzie??:-p
chciałam kupić sobie , i zastanawiam się czy lepszy jest taki na samych sznurach czy z ta deska z przodu i z tyłu...??:-)

A to nasze łóżeczko no i prawie całe wyposażenie w środku: wypr.jpg

alex mam taki sam przewijak:)
widzę, że większość ma ciemne łóżeczka, może to taki odreagowanie po tym jak kiedyś były tylko sosnowe i białe?
Kamcia ja jestem hamakowa- najlepsze są takie z deskami(, bo jak się ułożysz to się nie zwijają tak na Ciebie , no chyba ,że lubisz mega napięty- to taki nieusztywniany można rozciągnąć mocno - z tym ,że wtedy musi być mega napięty i nie jest za wygodny.Ja lubię aby był lekko luźny i jak się do niego zapakuje ,żeby trochę otulał.No i bierz taki większy raczej- dwuosobowy.
p.s moje zdobycze :D dzisiejsze

Załączniki

• DSC00492.jpg
    DSC00492.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
jaipur sliczne tygryskowe ciuszki ;-)
co do hamaczka to ja mam taki materialowy z deskami na koncach i jest super, moim zdaniem taki z deskami jest wygodniejszy bo jest latwiej usiasc a i wygodniej sie lezy, nic sie nie zwija i nie bedzie w nim az tak goraco w lato.

Do góry