Styna mi się nie spieszy do domu chciała bym przynajmniej jedna noc spędzić w szpitalu zawsze to bezpieczniej ,a to moja 3 ciąża tak ze wiem co mnie czeka, a w domu dwoje dzieci suczka i mąż i niestety nikogo do pomocy !A napewno będe miała znieczólenie nie wyobrazam sobie rodzić inaczej dwa porody przezyłam bez i na tym koniecZnajomą po cc chcieli po niecalej dobie wygonić do domu tyle ze jej mąz nawymyślał ze pracuje i ona niema z kim zostać wszystko zależy od szpitala tak samo jak z mówieniem płci zależy gdzie trafisz.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
czytając temat myslałam czy to zakupkowy czy porodowy....
szukam jakiejś do 12 kg bo pamiętam że w poprzedniej Vi krótko się huśtała.. mimo ze była do 12 kg to szybko zaczęła się kołysać i po nie wiem jakichś 4 miesiącach już ją złożylismy!!
więc nie chcę na mniej kg
najpierw nie zwraca na nią uwagi..
a ogląda soie jak ma jakiś miesiąc.. no a bawi się jak zaczyna chwytać to ma ze 2-3 miesiące kiedy próbuje złapać zabawki i się cieszy z tego
i taka karuzelka słuzyć może długo nawwetr do pół roku...
zastanawiam się nad tą samą huśtawkąja dzisiaj zakupiłam huśtawkę z Bright Starts - wyczytałam że są lepsze od Fisher Price'a które ma bardzo miękkie siedzisko.
wklejam foty huśtawki i karuzeli, celowo nie kupowałam tej najbardziej pospolitej z Fishera, a że mam fioła na punkcie Puchatkowa to taką też zakupiłam ;-)
szukam jakiejś do 12 kg bo pamiętam że w poprzedniej Vi krótko się huśtała.. mimo ze była do 12 kg to szybko zaczęła się kołysać i po nie wiem jakichś 4 miesiącach już ją złożylismy!!
więc nie chcę na mniej kg
zanka, fajny model
od kiedy maluszek bawi się taką karuzelą?
najpierw nie zwraca na nią uwagi..
a ogląda soie jak ma jakiś miesiąc.. no a bawi się jak zaczyna chwytać to ma ze 2-3 miesiące kiedy próbuje złapać zabawki i się cieszy z tego
i taka karuzelka słuzyć może długo nawwetr do pół roku...
m&m ja miałam podkłady z semi kupowałam w aptece nawet nie pamiętam jaki rozmiar poszłam i kupiłam chyba miłąm z 10 sztuk
Dziewczyny gratuluję zakupów, ja dziś dostałam odciągacz i buteleczki wybrałam jednak avent, no i jeszcze smoczusie też z aventu
Jeszcze muszę kupić kosmetyki dla maluszka i staniki do karmienia, jeden taki zwykły bawełniany do spania a drugi bardziej wyjściowy:-), żeby ludzi takimi płachtami nie straszyć:-)
Dziewczyny gratuluję zakupów, ja dziś dostałam odciągacz i buteleczki wybrałam jednak avent, no i jeszcze smoczusie też z aventu
Jeszcze muszę kupić kosmetyki dla maluszka i staniki do karmienia, jeden taki zwykły bawełniany do spania a drugi bardziej wyjściowy:-), żeby ludzi takimi płachtami nie straszyć:-)
Tylko 10 , tyle wystarczy? Ja to myslalam zeby kupic 14 MAXI i z 30 MIDI. Kurcze, jak to dobrze sie kogos poradzic.
Co do butelek, to ja wlasnie tez mam problem bo nie wiem jakie wybrac. Waham sie pomiedzy AVENT a TOMMEE TIPPEE. Jak lezalam w szpitalu to weszedzie byly porozwieszane reklamy AVENT wiec chyba na nie sie zdecyduje...
Co do butelek, to ja wlasnie tez mam problem bo nie wiem jakie wybrac. Waham sie pomiedzy AVENT a TOMMEE TIPPEE. Jak lezalam w szpitalu to weszedzie byly porozwieszane reklamy AVENT wiec chyba na nie sie zdecyduje...
bra00721
Fanka BB :)
nam babka w sklepie wyjasniła różnice między aventem i TT i kupilismy aventa. wg niej TT warto kupic, gdy dzidziolek ma stwierdzone kolki, nie ma co ich brać na wszelki wypadek, bo butelki aventa też działaja antykolkowo a nie są tak wymagające przy myciu ( choć do TT są dołączone szczoteczki więc nie ma problemu). napewno kupimy je jeśli zajdzie potrzeba, ale póki co avent wystarczy.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bra-kochanie Ja tam nic nie mam do Waszego wyboru butelek bo też miałam z tym problem ale wydaję mi się że ta babka sama dokładnie nie wie czym one się różnią i trochę naściemniała bo przecież TT nie ma samych butelek antykolkowych tylko takie najnormalniejsze też , one się po prostu różnią marką , ceną , budową butelki i trochę budową smoczka przynajmniej jak dla mnie :-)
a podkłady mam Belli a jak braknie to się dokupi
a podkłady mam Belli a jak braknie to się dokupi
reklama