reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

madzik bardzo fajny wózek i ciekawe ma zestawienia kolorystyczne

Futrzaczku, widzę ,że kupiłaś ten sam krem Linomag, znasz te kosmetyki? bo mi poleciła je położna, a w szkole rodzenia to smarowali maścią Linomag cały obszar "sikający" malucha

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia - miałam taki sam laktator przy Szymku ale jakiś czas temu swój pożyczyłam koleżance a ona potem coś tam mi za niego odpaliła bo już chciała go zostawić dla siebie i postanowiłam kupić teraz taki sam nie jest drogi po prostu a ja nie ściągałam dużo bo nie mam pojemnej zamrażalki , w sumie ściągałam tylko jak gdzieś miałam sama wyjść albo np. wiedziałam że w weekend wypije piwko czy trochę winka , i fakt masz rację bolą łapki od ściągania ale od czego mam mojego kochanego męża :tak::-D a dla Niego jako faceta to od razu niezły trening ;-)

Futrzaczku, wózek jest z fotelikiem:) Niestety ten princess jest droższy od jumpera właśnie z uwagi na aluminiowy stelaż. Jumper kosztował 1200, a ten 1600. Szczerze mówiąc trochę nas ta cena odstraszyła, ale dla własnej wygody, skoro pewnie będę go targać na drugie piętro, jednak się zdecydowaliśmy.
Po cichu Wam powiem, że teść się zdeklarował, że się do wózka dla wnuka dorzuci:) Pewnie gdyby nie to, z uwagi na cenę, wzięlibyśmy jumpera:) Chociaż rzeczywiście nie da się ukryć, że jest trochę udoskonalony:)

Hope, gdybym przed zakupem wiedziała o istnieniu tego wózka, chyba faktycznie ściągnęłabym go z Ukrainy;-) Na stronie jest pewnie cena bez fotelika, czyli trzeba by było jakieś 200 zł doliczyć, ale to i tak jest 400 zł różnicy:tak: Polska to dziki kraj:-D

futrzaczku to skoro wiesz że łapki bolą to ok:-D
ja miałam też ręczny ale nie ten ciskany
tylko taki z uchwytem:tak:

zaraz wstawie zdjęcia ciuszków :-p tylko pozmniejszam format:-D
więc tak .. tutaj część ciuszków na pierwsze 4 miesiące :-) oczywiście wiem ze mam dużo na długi rkaw... ale jak bedzie potrzeba to dokupię na krótki a te na długi po prostu będa bezużyteczne
wybaczcie za to ze sa pogniecione..:-pale to prosto z kartonu:-D

Załączniki

• DSCF4756.jpg
    DSCF4756.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 67
  • ciuchy.jpg
    ciuchy.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 66
  • ciuchy1.jpg
    ciuchy1.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 65
  • ciuchy4.jpg
    ciuchy4.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 68
  • ciuchy3.jpg
    ciuchy3.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 67
  • ciuchy2.jpg
    ciuchy2.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCF4758.jpg
    DSCF4758.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 66
  • ciuchy5.jpg
    ciuchy5.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF4747.jpg
    DSCF4747.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 55
  • ciuchy7.jpg
    ciuchy7.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
a tu jeszcze kilka...:zawstydzona/y:
reszty już mi się nie chciało wypakowywać
a mam jeszcze sporo bluzeczek kótkich , i spódniczek wiec napewno mała będzie miałą w czym chodzić(a raczej leżeć:-D) w cieplejsze dni:tak:

Załączniki

• DSCF4780.jpg
    DSCF4780.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF4794.jpg
    DSCF4794.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCF4760.jpg
    DSCF4760.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF4764.jpg
    DSCF4764.jpg