reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Kamcia- łoo matko aż tyle tego! super rewelacja :-) jasne nie dokupuj nic więcej bo naprawdę nie ma takiej potrzeby, a te sukienusie to po prostu bomba :tak: musimy mieć kiedyś dziewuszkę :tak::-D

Kamcia, rozwaliłaś mnie tymi sukienkami! Są super! Nie mam ani jednej, bo chciałabym wiedzieć że to dziewczynka na 100%, za to dostałam całą torbę różowych bodziaków, pajacyków, rampersików.
Madzik, wózek extra, widzę że TAKO króluje u nas.
Futrzaczku, niezłe zakupy, a co to jest nad chustkami po lewej stronie obok butelki?

hehe to sobie wyobraźcie że jak na początek to jeszcz mi 1, 5 kartonu zostało do wypakowania..
a jeszcze z tego co tu jest odrzuciłam te wszystkie białe z małymi obrazkami bo by mi się na zdjęciach nie pomiesciły:-D
no i też nie ma co wstawiać zdjęć skarpetek , rajstopek bo mam ich ogrom...

ooo jeszcze teraz mama mi trochę kupiła ciuszków dla dzidzi jak była w pl.. ale nie pamiętam gdzie je wsadziłam:zawstydzona/y:

a sukienki..
sama sie w nich zakochałam jak widziałam.. mam jeszcze sporo.. bo kupowałam wszystkie jakie tylko widziałam w sklepach:-p
a teraz na wakacje bnędę stroić małą... już sie doczekać nie mogę ...

Futrzaczku, nie zamęczę Cię jeśli znów zapytam? Bo mi chodziło o taki szary karton , nie wiem czy to coś z Tommee Tippee? Pytam, bo ostatnio zastanawiam się nad smoczkami i butelkami z tej firmy. Dla Mateusza miałam Aventu ale teraz koleżanka poleciła mi tommee bo mówi że najlepsze i nawet laktator miała do wypróbowania avent i tommee i mówi że bez porównania.

Matusia jewśli ja mogę się wtrącic...:zawstydzona/y:
to z Tomee Tippee ja byłam zadowolona z butelki (po odstawieniu cyca) ma podobny kształt do piersi i tylko z niej mała chciała pić

jesli chodzi o laktator z tej firmy ... to byłam bardzo nie zadowolona.. miał za waskie wejście i strasznie bolały mnie piersi przy zaciąganiu..
odciskały mi się i nie pobierał mleka ponieważ nie zaciągał całej piersi tylko sam sutek.. a to nic nie dawało!! masakra
musiałam wymienić na Aventu

co do smoczków się nie wypowiem;-)

to mnie Kamcia uspokoiłaś, bo kupiłam w ciemno zestaw butelek z T.Tippee, podgrzewacz(bo powinien pasować do butelek, tak?) i sterylizator (też ma pasować do butelek?).

to mnie Kamcia uspokoiłaś, bo kupiłam w ciemno zestaw butelek z T.Tippee, podgrzewacz(bo powinien pasować do butelek, tak?) i sterylizator (też ma pasować do butelek?).

ja mam podgrzewacz canpol babies i też mi pasowała ta butelka jak i pasuje mi teraz niekapek :-p

a jesli chodzi o sterylizator to się nie wypowiem bo dla mnie był rzeczą zbędną i nie kupowałam wcale
i słusznie bo butelek używałam dopiero jak mała miała 7-8 miesięcy więc już nie trzeba było az tak wyparzać
a wcześńiej sporadycznie więc dałam radę z wrzątkiem;-)

reklama
Do góry