reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
grunt to zadowolona mama po zakupach :-) a tym samym przypomniałaś mi żebym wpisała na liste jeszcze dydka dla małej

oj futrzaczku to nawet sporo..

huggiesy też wczoraj kupiłam ale big pakę 100 sztuk bo akurat były taniusie i tańsze od tych małych paczek.. więc skorzystałam .. a że są do 6 kg to napewno wykorzystam wszystkie :tak:

widze że masz laktator ręczny ale z pompką... mam nadzieję że będzie dobry..
bo przy tej "gruszce" moze szybciej będzie ręka bolała..
ale widze że ma szeroki odpływ to jest już bardzo dobrze:tak:

no i bodziaki superanckie

Ja się muszę z kolei pochwalić, że w końcu kupiliśmy wózek:tak: Byliśmy nastawieni na Tako Jumper X, ale w sklepie namówili nas na nowość Tako Princess:-) W zasadzie prawie to samo, ale jest duuużo lżejszy, bo ma aluminiowy stelaż i razem z gondolą waży 12 kg, a w jumperze sam stelaż chyba 10:shocked2: Trudno jeszcze kupić je w Polsce, ten sklep w którym go dostaliśmy jest bezpośrednim przedstawicielem producenta i podobno u nich jest w sprzedaży jeszcze przed oficjalną premierą na rynku:-D Znalazłam w necie, że dużo łatwiej kupić ten model na Ukrainie:-D Wstawiam Wam linka: http://babyroom-shop.com.ua/catalog/prams/2in1/607/

madzik- a można zapytać czy jest razem z fotelikiem i ile Was kosztował??? Bo Jumpera tak w granicach 1200zł można dostać i jestem ciekawa jak ten :tak:

reklama
Futrzaku całkiem udane zakupy i nie takie malutkie :-)

Sprawdziłam na Ukraińskich stronach ile kosztuje ten wózek (swoją drogą Madzik świetny), niecały 1000 zł ale nie wiem jak z fotelikiem, nie czytam po ukraińsku :sorry2:

Do góry