reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ja mam smoczki z TT ale jakby to powiedzieć... jeszcze nie ssałam:-D
Powiem wam za 6 tygodni, a może w ogóle nie będą potrzebne, zobaczymy. Z Aventu zawsze byłam bardzo zadowolona, wysoka jakość, tym razem chciałam odmiany, stąd TT.

Kamcia, no to zaszalałaś:) Mój mąż mówi, że my mamy full ciuszków, ale jak by Twoje zapasy zobaczył, to pewnie zmieniłby zdanie:) Jak dla mnie bomba!:)
A w temacie Aventu, za Twoją radą Kamcia, kupiłam laktator:) Co prawda ręczny, bo jakoś nie mam specjalnie zamiaru odciągać, tylko w razie konieczności. Mam nadzieję, że z przystawianiem małego do piersi będzie wszystko ok. Mam nadzieję, że z laktatora będę zadowolona:) Jak użyję to dam znać jak się sprawdził:)

Ostatnia edycja:
Matusia-aaaa tak tak to butelka antykolkowa z TT o taka
Butelka ANTYKOLKOWA 150ml Tommee Tippee 0%BPA (1499583072) - Aukcje internetowe Allegro
nie mam pojęcia jak się będzie sprawdzała bo przy Szymciu używaliśmy zwykłych butelek a teraz mnie to zaciekawiło szczególnie dlatego że smoczek ma kształt sutka mamy :tak:
Hope- też chciałam kupic smoczki z TT aby właśnie mieć jedną firmę ale kurde blaszka nie podobały mi się i wybrałam z Lovi a mają bardzo podobny jak nie taki sam kształt co TT :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kamcia, ciuszki poprostu BOMBA!! i u mnie tak samo jak u madzik_k - myslalam ze to JA mam duzo ubranek !
Ale bedziemy stroiły te nasze corunie, juz nie moge sie doczekac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A widzicie - każdy inaczej. Ja używałam butelek Avent ale smoczek (uspakajacz) musiałam mieć Nuk bo Mat nie chciał brać Aventowego, wypadał Mu ciągle. Co do laktatora, to ta moja koleżanka używała TT i mówi że super, ale potem miała okazję spróbować Aventu i mówi że ją ciągnął i bolało - to zupełnie przeciwnie niż Kamcia. Chciałam mieć komplet, ale pomyslę.
A co myslicie o czerwonym wózku dla chłopce? Bo jak kupię ten od koleżanki a by się okazało, że jednak mam chłopca (no rżnie bywa), to czy czerwony będzie ok?

oj matusia bronisz się przed dziewczynką jak się da:-D
oczywiście ze czerwień będzie pasował również dla chłopca:tak:

ja mam turkus i kupiony z pewnością o dziewczynce i z mysla o ewentualnym chłopcu w przyszłości :tak:

Ostatnia edycja:
Kamcia, ja się bronię? Nieee. Chciałabym dziewczynkę, tylko jeśli nie mam potwierdzonego na 100 to myślę sobie, że czasem może być chłopiec, dlatego nie chcę się nastawiać na maksa, tylko trochę.

reklama
kamcia Twoja wyprawka jest bardzo imponująca, malutka będzie niezłą strojnisią!!
Ja też chyba kupię małe opakowanie sudocremu i jak się sprawdzi to wtedy kupimy większe.

Do góry