reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Też się zastanawiałam w czym i jak zabrać malutką. Na pewno w foteliku, będę miała dwa kocyki, gruby i cienki, więc dopasujemy do pogody. Do tego body, pajacyk, skarpetki, czapeczka i gruba bluza na wypadek zimna. Jak na maj powinno wystarczyć :-)

O rany, nie mogę się doczekać :-D

reklama
Ja mojemu szkrabowi założę na wyjście: body dł.rękaw,śpioszki albo półśpioszki,skarpetki i dresik taki polarkowy.Aha i oczywiście czapeczka. Na pewno przywieziemy go w foteliku tak jak Gabi i okryjemy kocykiem.

Jolek - kochana nie nie trzeba brać rożka :tak: w szpitalu mają bynajmniej w moim możesz jeśli planujesz rozejrzeć się u siebie na porodówce od razu zapytać o to zobaczysz co Ci powiedzą :tak::-)

ja właśnie też zastanawiam sie na tym czy go kupować . bo w maju będzie cieplutko, więc raczej nie będzie potrzeby opatulania w niego na wyjście, no a w szptalu to nie wiem... może jedynie wygodniej do karmienia. nie wiem...

No ja już kupować nie muszę bo mam. Ale zastanawiam się czy dzieciaczki w szpitalu się owija jeszcze w rożek czy leżą sobie tak na luzaku.

reklama
Dziewczyny,a rożek zabierać do szpitala???

Ja nie biorę i co więcej nie kupuję. Uważam to za zbędną rzecz.
W szpitalu jak rodziłam Gabi,to była taka kołderka i przykrywało się ją dziecko. A w domu wolałam nosić dziecko blisko siebie,albo ewentualnie jak np. karmiłam,to kładłam Gabi na takim dłużym jaśku;-)

Do góry