reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Dziewczyny znacie jakiś rozsądny cenowo sklep internetowy z rzeczami dla matki i dziecka - do porodu? Nie mówię tu o allegro,bo tu akurat jest tak,że jak są majtki poporodowe,wkładki laktacyjne to nie ma w ogóle koszul do karmienia czy pieluch tetrowych. A ja chciałabym kupić wszystko za jednym zamachem i opłacić jedne koszta przesyłki.

ja kupowałam wszystko porodowo-higieniczne (poza koszulami ) u jednego sprzedawcy na allegro, zobacz sobie jego przedmioty:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Lepi, ja też kupiłam te wkładki z Rossmanna, ale na razie tylko jedno pudełko:) Chyba nie trafiłam na tą promocję co Ty:) Moja koleżanka ich używa i bardzo sobie chwali, więc się nawet nie zastanawiałam, bo i bez promocji to rozsądna cena za podobno całkiem niezły produkt:)
Ja tez mam 2 paczki tych z rossmana i z pol paczki dostalam po szwagierce bo juz nie uzywa a jest jeszcze w temacie bo rodzila 5 miesiecy temu i wlasnie tez mi polecala te z rossmana mowi ze najlepsze a z belli podobno do dupy sa

Ja mam i używam już od jakiegoś czasu (niestety) wkładki Johnson. Są dość grube ale w ogóle ich nie czuję. Już pół paczki poszło.

Kamcia faktycznie okazyjna cena za tyle rzeczy i nawet pościel urocza.

Moje ostatnie zakupy skromne :-)

1462094669.jpg1462094747.jpgKocyk_PROSIACZEK_800.jpg

reklama
Staram się kupować coś innego niż róż ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi, mały wybór :-p

Do góry