reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
A ja dostałam wczoraj od kumpeli poduszkę z dziurką poporodową. Sama dostała w gratisie przy zakupie wózka, a nie miała okazji użyć bo miała cesarkę. Mam nadzieję że się sprawdzi, usiadłam na próbę i faktycznie, strategiczne miejsca są odciążone :) Cieszę się bo nie chciałam kupować, szkoda mi było kasy, wolałam zainwestować w taką do karmienia, ale jak dostałam to mam nadzieję skorzystać.

Dziewczyny śliczne zakupy
Ewelina super paseczkowa kolekcja ubranek:-), moja siostra też tak ma tylko ona uwielbia białao czerwone i białao granatowe paseczki:-)

salsera ciekawe jak podusia się sprawdzi po porodzie..
ja jakoś byłam przeciwna takim wynalazkom.. po kupnie poduszki C ;-)
no i na szczęście mogłam siadac bezproblemowo...
ale też słyszałam ze się przydaje...
fajnie że koleżanka Ci ją dała:tak:

Dziewczyny znacie jakiś rozsądny cenowo sklep internetowy z rzeczami dla matki i dziecka - do porodu? Nie mówię tu o allegro,bo tu akurat jest tak,że jak są majtki poporodowe,wkładki laktacyjne to nie ma w ogóle koszul do karmienia czy pieluch tetrowych. A ja chciałabym kupić wszystko za jednym zamachem i opłacić jedne koszta przesyłki.

niestety nie zawsze sie tak da, a moze poszukalabys jakiejs hurtowni w okolicach swojego zamieszkania? Ale wkladki i majtki mozna kupic w aptece i raczej chyba znacznie sie nie roznia cena od tych w necie...Ja wkladki laktacyjne kupuje z firmy Penaten- za 50szt place 18zl w aptece.

ja ostatnio zaczęłam się orientować w kwestii tych wkładek laktacyjnych i przeraziłam sie, gdy zobaczyłam cenę w markecie - z serii bella mama - 30 szt. 10zł...
i udało mi sie kupić okazyjnie w Rossmannie z serii babydream 30 szt. za 3 zł:-) (od razu wzięłam 3 kartoniki), normalnie kosztują ok. 6 zł, ale to i tak taniej niż te, o których piszesz mandrzjczuk. No chyba, że te Twoje są jakieś wypasione, ale te z babydream wyglądają całkiem nieźle i mają klej do przyklejenia do stanika.

Aha - Dziewczyny, które kupowały kubusiową pościel - jesteście z niej zadowolone?? Bo nie wiem, czy zamawiać... a pisałyście, że jakaś sztywna, czy coś...

Ostatnia edycja:
reklama
Lepi, ja też kupiłam te wkładki z Rossmanna, ale na razie tylko jedno pudełko:) Chyba nie trafiłam na tą promocję co Ty:) Moja koleżanka ich używa i bardzo sobie chwali, więc się nawet nie zastanawiałam, bo i bez promocji to rozsądna cena za podobno całkiem niezły produkt:)

Do góry