reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
jasne że tak hihihi
z myszką mam więcej ciuszków.. i z kubusiem zresztą też :-p
wezmę się za zdjęcia ale teraz będę miała zajęty tydzień wiec... hmm albo jutro... (sama) albo dopiero w piątek ... a może i nawet po następnym weekendzie...:sorry:

Ewelina super ciuszki.
Ja mam taki zestaw butelek z aventa, ale jak na razie trzymam zamkniety w pudelku. Sterylizator kupilam tej samej firmy, ale do mikrofali. Czy sie sprawdzi nie wiem, ale mam taka nadzieje.
Kamcie przesliczne ubranka. Gdzie dostalas te z myszka miki?
Moj maz mowi, ze za duzo tego rozu wszedzie i szuka zywych kolorow dla malej. Robiac zakupy ciagle musimy isc na kompromis, bo co innego nam sie podoba. Poki co jednak przystopowalam z zakupami, bo trzy szuflady komody juz pelne a nie wiadomo, czy Lenka na swiat sie wczesniej nie wybierze i i tak bede musiala leciec kupic ubranka w rozmiarze TINY BABY.

Świetne zakupy, bez wyjątku :tak::-) Ja też nadal buszuję na allegro i dokompletowuję, fajna sprawa. Ale na wózek będę musiała poczekać najdłużej.

reklama
Kamcia śliczne bodziaki!
Styna ja jak kupiłam wózeczek to też od razu go złożyłam w domku i sprawdziłam czy wszystko jest ok. Ale potem złożyłam go z powrotem bo za bardzo teraz nie mam miejsca gdzie go trzymać, bo ja mieszkam w bloku i będę trzymała go na klatce, ja mam jeszcze taki korytarz z sąsiadką, który jest zamykany kratą i nikt oprócz mnie i tej sąsiadki nie ma do niego dostępu, więc tam będę trzymała wózeczek.
A i muszę sie pochwalić bo dzisiaj przyjechała do mnie szwagierka z Niemiec i przywiozła dla małego malutkie skórzane ADIDASY i śliczny żółty komplecik bluzeczka, śpiochy i czapeczka. wkleję później zdjęcia jak zrobię fotki, a i kilka zdjęć z moich zakupów.

Do góry