reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
jasne że tak hihihi
z myszką mam więcej ciuszków.. i z kubusiem zresztą też :-p
wezmę się za zdjęcia ale teraz będę miała zajęty tydzień wiec... hmm albo jutro... (sama) albo dopiero w piątek ... a może i nawet po następnym weekendzie...:sorry:

Ewelina super ciuszki.
Ja mam taki zestaw butelek z aventa, ale jak na razie trzymam zamkniety w pudelku. Sterylizator kupilam tej samej firmy, ale do mikrofali. Czy sie sprawdzi nie wiem, ale mam taka nadzieje.
Kamcie przesliczne ubranka. Gdzie dostalas te z myszka miki?
Moj maz mowi, ze za duzo tego rozu wszedzie i szuka zywych kolorow dla malej. Robiac zakupy ciagle musimy isc na kompromis, bo co innego nam sie podoba. Poki co jednak przystopowalam z zakupami, bo trzy szuflady komody juz pelne a nie wiadomo, czy Lenka na swiat sie wczesniej nie wybierze i i tak bede musiala leciec kupic ubranka w rozmiarze TINY BABY.

Świetne zakupy, bez wyjątku :tak::-) Ja też nadal buszuję na allegro i dokompletowuję, fajna sprawa. Ale na wózek będę musiała poczekać najdłużej.

reklama
Kamcia śliczne bodziaki!
Styna ja jak kupiłam wózeczek to też od razu go złożyłam w domku i sprawdziłam czy wszystko jest ok. Ale potem złożyłam go z powrotem bo za bardzo teraz nie mam miejsca gdzie go trzymać, bo ja mieszkam w bloku i będę trzymała go na klatce, ja mam jeszcze taki korytarz z sąsiadką, który jest zamykany kratą i nikt oprócz mnie i tej sąsiadki nie ma do niego dostępu, więc tam będę trzymała wózeczek.
A i muszę sie pochwalić bo dzisiaj przyjechała do mnie szwagierka z Niemiec i przywiozła dla małego malutkie skórzane ADIDASY i śliczny żółty komplecik bluzeczka, śpiochy i czapeczka. wkleję później zdjęcia jak zrobię fotki, a i kilka zdjęć z moich zakupów.

Do góry