Hope moje łóżeczko, nawet teraz bo śpi tam Madzia stoi koło telewizora, wiadomo nie obok ale blisko i powiem ci że jak jest założony ochraniacz na łóżeczku to nic tam jejnie świeci i nie razi, wiadomo śpi obrócona głową do telewizora i dodam że nie mam baldachimu,
reklama
marzena9
Fanka BB :)
Ja sobie uszyłam falbankę do łóżeczka ale z materiału. Też mi się to spodobało, bo jak materac jest na najwyższym poziomie to potem taka luka powstaje w łóżeczku i wolę to przyozdobić Nie rozgryzłam tylko na jakiej zasadzie tę falbankę się montuje bo przecież materac opiera się na "kratownicy" a ona jest przymocowana jakoś do ramy łóżeczka więc ta falbanka musi mieć chyba jakieś rozcięcia na te miejsca... Ale damy radę - poprawię jak będę montować łóżeczko Baldachim to mi się podoba tak na początku. Mam taki tiulowy po Pauli i zamontuję go sobie a jak się znudzi to zero dramatu i pójdzie w kąt.
Hope parawany mi się podobają. Niektóre są bajeczne. Chociaż dla dzieci to jakoś nie ma wyboru. Ale można kupić taki trzyczęściowy w jednym kolorze i udekorować czymś, pomalować, ponaklejać coś. Ja sama kombinuję co by zrobić, żeby małego oddzielić od naszej części towarzysko-telewizyjnej pokoju.
Hope parawany mi się podobają. Niektóre są bajeczne. Chociaż dla dzieci to jakoś nie ma wyboru. Ale można kupić taki trzyczęściowy w jednym kolorze i udekorować czymś, pomalować, ponaklejać coś. Ja sama kombinuję co by zrobić, żeby małego oddzielić od naszej części towarzysko-telewizyjnej pokoju.
lepidoptera
Hope - być może parawan pomoże, ale czasem nawet jak się nie spi w pokoju, w którym jest włączony telewizor, ale w sąsiednim, to światło od telewizora "skacze" po ścianach i przeszkadza...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Szymuś miał baldachim i w sumie póki co nadal ma i ja jestem bardzo zadowolona ponieważ wytwarza on właśnie taką miłą tylko jego prywatną przestrzeń nic mu tam nie razi nie świeci ma tak przytulniej mi się wydaję no a kurz jak kurz jest wszędzie trzeba dbać po prostu I dla Filipa też kupimy baldachim
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Hope
podwójna mama :-)
Oprócz odgrodzenia od telewizora jeszcze musimy zasłonić nasze łóżko Może przez pierwsze miesiące nie ale później
Patrzę na nasz kącik dziecięcy i najlepszy będzie parawan 4-skrzydłowy. Faktycznie można go ładnie ozdobić i będzie git.
Patrzę na nasz kącik dziecięcy i najlepszy będzie parawan 4-skrzydłowy. Faktycznie można go ładnie ozdobić i będzie git.
adeczka
Hope, Alex super ciuszki, bardzo mi sie podobaja.
Co do rozu dla dziewczynki to trudno znalezc cos nie rozowego, ale ja szukalam usilnie, bo moj maz bardzo naciskal. Wiec to co w gamie rozowej to wiadomo ja kupilam a to co bardziej kolorowe to z mezem.
Bardzo mi sie podobaja ubranka zolte, sa fajne i dla dziewczynki i dla chlopczyka.
Zanka super posciel, niby kolorowa ale taka spokojna i elegancka przy okazji....
Kamcia sliczny kacik dla corci. Kurcze ja nie mam karuzeli.... a moze mi ja ktos kupi ?? tzn mam na mysli znajomych lub kogos z rodziny haha
Co do rozu dla dziewczynki to trudno znalezc cos nie rozowego, ale ja szukalam usilnie, bo moj maz bardzo naciskal. Wiec to co w gamie rozowej to wiadomo ja kupilam a to co bardziej kolorowe to z mezem.
Bardzo mi sie podobaja ubranka zolte, sa fajne i dla dziewczynki i dla chlopczyka.
Zanka super posciel, niby kolorowa ale taka spokojna i elegancka przy okazji....
Kamcia sliczny kacik dla corci. Kurcze ja nie mam karuzeli.... a moze mi ja ktos kupi ?? tzn mam na mysli znajomych lub kogos z rodziny haha
reklama