reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

salsera w moim wózku można wymieniać- w zestawie mam jako dodatek pompowane kółka z pompką.Bo w standardzie są piankowe.
Teeq też rozważałam Teutonię Cosmo, ale ..wyczytałam w opiniach, że jest twarda.I to mi wystarczyło, chociaż nie testowałam jej osobiście, widzieliśmy w sklepie tylko.
zanka, nad tym modelem też myślałam:-D fajna czerwień, jak czerwony kabriolet dla malucha;-)

reklama
zanka super wózeczek , bardzo ładny kolorek, też sie nad takim zastanawialiśmy
jaipur- wow, wózek bardzo nietypowy, ale fajny

my chyba jednak też kupimy wózek, bo okazało sie, że ten, który ma dac nam moja siostra jest bardzo ciężki- stelaż z gondolka waży aż 18 kg... a z mojego 4. piętra tachać taki ciężar to będzie masakra.
zastanawiam sie nad QUINNY SPEEDI SX 2010, trójkolowiec, więc zawsze trochę lżejszy, tutaj stelaż waży 8 kg, gondolka chyba 6 więc nie jest źle

oj z tą wagą to fakt strasznie ciężkie są te wózki dodajcie do tego jeszcze dzidzie, torbę z akcesoriami dla niego i dla siebie i często stertą zakupów w drodze powrotnej to dochodzimy do niezłych rozmiarów, z gondolą nie da się tego ominąć a spacerówki na stelażach po gondoli też ważą koszmarnie :sorry2: my mamy x-landera i wózek jest rewelacyjny ale już mnie szlag trafia jak mam go chociażby spakować do samochodu :dry: dlatego teraz jestem na etapie szukania małej spacerówki - lekkiej, pakownej ale to już dla dzidzia co siedzi stabilnie i chodzi więc nie będzie tyle czasu w niej spędzał

Julisia, też myślałam żeby kupić małemu taką lekką spacerówkę jak zacznie siedzieć, one ważą po 5kg, albo się mylę
bra, nad Quinny też się zastanawiałam, jest fajny:)

Ostatnia edycja:
jaipur a masz może jakies rozeznanie w quinny, może "przymierzałaś" jakiś w sklepie? ja narazie jestem w stanie powiedziec tylko, że mi sie podobają i że piszą, że jest lekki, nic więcej

mandrzejczuk, ja też od początku jestem napalona na X landera XA, mam tylko problem z kolorem dla dziewczynki. Fakt, że nie byłam jeszcze w sklepie porównywać go z innymi. Bardzo mnie zaciekawiłaś Twoją zmianą decyzji.

Quinny sa fajne, ale potrafia byc wywrotne tak przynjmniej mowily dziewczyny, ktore uzywaly ich jako spacerowek. Sa jednak lekkie, latwe w uzyciu i fajnie wygladaja.
Dziewczyny wasze wozki sa super.

Kazdy wozek ma plusy i minusy i wszystko tak naprawde wychodzi w praniu, wiec zobaczymy jak zaczniemy nasze malenstwa wozic w nich :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zenka śliczny wózeczek, super kolorek i wogóle rewelacja ,wiem ,ze super się go użytkuje bo znajoma w klatce go ma i jest mega zadowolona
Jaipur twój concord też rewelacja, jestem ciekawa jaki wybrałaś kolorek?

Do góry