reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ja dziś kupiłam w końcu wózek (pieniążki przyszły na konto 10 min po moim wpisie), ale przywiozą go w ciągu 2 tygodni, nie chcieliśmy brać tego co był w sklepie bo wymacany przez wszystkich... Jak przyjdzie to wkleję zdjęcia.
Kupiłam jeszcze taki oto zestawik:
P020311_20.01.jpg
A w nim:
-nożyczki do obcinania pazurków
-gryzaczek
-szczoteczka do włosków i grzebyczek
-termometr do mierzenia temp. wody
-termomert elektroniczny
-myjka
mam tylko problem ze sfotografowaniem wszystkigo bo włącza mi się flesz w aparacie i odbija światło i nic chorobka nie widać...

:tak:racja świetny jest , a nożyczki i obcinaczki w nim najlepsze:tak:
super się nimi obcina...
no i termometr się przydaje, łyzeczka z miarką tak samo , strzykawka do lekarstw no ja nie używałam bo nie dawałam małej leków ale jak co to też przydatna..a wszystko w takiej ładnej teczuszce zapoakowane:-D

musze drugiej też to kupić , bo przeciez nie mogą raczej korzystać z tych samych nożyczek i obcinaczek

:tak:racja świetny jest , a nożyczki i obcinaczki w nim najlepsze:tak:
super się nimi obcina...
no i termometr się przydaje, łyzeczka z miarką tak samo , strzykawka do lekarstw no ja nie używałam bo nie dawałam małej leków ale jak co to też przydatna..a wszystko w takiej ładnej teczuszce zapoakowane:-D

musze drugiej też to kupić , bo przeciez nie mogą raczej korzystać z tych samych nożyczek i obcinaczek

Jolek zapłaciłam 15euro, tu rzeczy dla dzieci są bardzo drogie... Np. zestaw Kamci jest dużo bogatszy a kosztuje tylko 20funtów...

Dziewczyny
Właśnie kompletuję sobie wyprawkę....Czy opłaca się kupować 172 szt. Pampersów 2-5 kg na sam początek ?????
Sugeruję się dobrą ceną na allegro ale może ilość jest zbyt duża...
Co o tym sądzicie ????:-)

reklama
no właśnie, niech się wypowiedzą doświadczone mamy- bo ja miałam ten sam problem, skończyło się na tym że kupiłam jedne pampersy 42 szt a drugie Happy bella tez 42 szt bo miały wycięcie na pępek.Nie wiem czy to ważne,ale spodobało mi się:sorry2:
liczyłam sobie że jak mały załatwia się 10 razy dziennie, to starczy na tydzień:-D

Ostatnia edycja:
Do góry