reklama
persefona
Fanka BB :)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my newborn nmieliśmu 1 tą dużą paczkę co one są od 2 do 5 kg więc jeszcze nie takie złe jak mała ważyła 4260
no ale kolejne już 2 kupowaliśmy , i teraz zrobię tak samo
persefona śliczne ciuszki.. a ten napis na bodziakach uroczy
no ale kolejne już 2 kupowaliśmy , i teraz zrobię tak samo
persefona śliczne ciuszki.. a ten napis na bodziakach uroczy
adeczka
Fanka BB :)
Kamcia ja mam taki sam zestaw, kupilam w slepo mam nadzieje ze bedzie uzyteczny.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kamcia ja mam taki sam zestaw, kupilam w slepo mam nadzieje ze bedzie uzyteczny.
ja tez na ślepo kupowałam , bo uznałam ze chociaż termometr się przyda no i za taką cen to mi sie tanio wydawało ...
i wogóle nie żałuję..
że tak powiem nożczki hmmm ostre ale bezpieczne z zaokrągloną końcówką to cięłam na raz i do tej pory tak tnę już mam je rok
a wiem że nieraz nawet w sklepie się kupi ciulowe
Dla poławiaczek promocji - w Carrefourze mają teraz pełno klumkrów dla dzieciaczków w promocji Pieluchy huggies i Helen Harper, wkładki laktacyjne, kocyki, m.in kocyk Disneya za 19, śpiochy,bodziaki i pajacyki.
Ja zakupiłam 2 pajacyki po 7,99 sztuka.
A przy kasie przeżyłam szok, ustawiłam się w kolejce, raptem 2 osoby przede mną, żadne godziny szczytu, a tu pani kasjerka krzyczy że tą panią to prosi od razu na przód. Byłam w takim szoku, że nawet nie podziękowałam, bo nawet trochę głupio mi się zrobiło. No ale nawet w płaszczu brzuszek już jest najwyraźniej widoczny i tylko w autobusie znika
Ja zakupiłam 2 pajacyki po 7,99 sztuka.
A przy kasie przeżyłam szok, ustawiłam się w kolejce, raptem 2 osoby przede mną, żadne godziny szczytu, a tu pani kasjerka krzyczy że tą panią to prosi od razu na przód. Byłam w takim szoku, że nawet nie podziękowałam, bo nawet trochę głupio mi się zrobiło. No ale nawet w płaszczu brzuszek już jest najwyraźniej widoczny i tylko w autobusie znika
reklama
Ja wczoraj też szok przeżyłam jak stanęłam w sklepie w kolejce i klienci nagle zaczęli gadać że mam do przodu iść bo w ciąży to stać nie mogę. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło, ale nie powiem miło mi się zrobiło i skorzystałam chętnie.