reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Oj to nie pomogę bo nie znam się na tym wogóle wiem że wstawia się butelkę i coś przekręca ale na tym moja wiedza się kończy.

reklama
Co do pieluszek - my też od razu kupiliśmy rozmiar 2.

A pochwalę się wam dzisiajszą moją zdobyczą dla malucha-kupiłam u siebie w sklepiku dziecięcym słodkie body,skarpetki i polarkowy dresik. Będzie miał na wyjście ze szpitala :) Jeszcze tylko pod spód śpiszek i czapeczka na główkę :-)

Zdjęcie0622.jpgZdjęcie0621.jpg

my newborn nmieliśmu 1 tą dużą paczkę co one są od 2 do 5 kg więc jeszcze nie takie złe jak mała ważyła 4260
no ale kolejne już 2 kupowaliśmy , i teraz zrobię tak samo:tak:

persefona śliczne ciuszki.. a ten napis na bodziakach uroczy:-D

Paula ten wózek to nic szczególnego... Firma baby merc. czy jakoś tak, kolorek czarny plus kremowy, wstawię zdjęcie to bardziej go opiszę....

Kamcia ja mam taki sam zestaw, kupilam w slepo mam nadzieje ze bedzie uzyteczny.

ja tez na ślepo kupowałam , bo uznałam ze chociaż termometr się przyda:-p no i za taką cen to mi sie tanio wydawało ...
i wogóle nie żałuję..
że tak powiem nożczki hmmm ostre ale bezpieczne z zaokrągloną końcówką to cięłam na raz i do tej pory tak tnę już mam je rok :tak:
a wiem że nieraz nawet w sklepie się kupi ciulowe:-p

Dla poławiaczek promocji - w Carrefourze mają teraz pełno klumkrów dla dzieciaczków w promocji :) Pieluchy huggies i Helen Harper, wkładki laktacyjne, kocyki, m.in kocyk Disneya za 19, śpiochy,bodziaki i pajacyki.
Ja zakupiłam 2 pajacyki po 7,99 sztuka.
A przy kasie przeżyłam szok, ustawiłam się w kolejce, raptem 2 osoby przede mną, żadne godziny szczytu, a tu pani kasjerka krzyczy że tą panią to prosi od razu na przód. Byłam w takim szoku, że nawet nie podziękowałam, bo nawet trochę głupio mi się zrobiło. No ale nawet w płaszczu brzuszek już jest najwyraźniej widoczny i tylko w autobusie znika :)

reklama
Ja wczoraj też szok przeżyłam jak stanęłam w sklepie w kolejce i klienci nagle zaczęli gadać że mam do przodu iść bo w ciąży to stać nie mogę. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło, ale nie powiem miło mi się zrobiło i skorzystałam chętnie.

Do góry