reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dziewczyny przesliczne ubranka:tak:

Co do kosmetykow niewiem kiedy babcia mojego M powiedziala ze kupi caly zestaw tylko mam wybrac firme jaka chce wiec czekam;)

firanki sa swietne,
ja kupilam do sypialni kremowe makarony i teraz mam dylemat jak je uprac? Myslalam o woreczku ale w nim tez sie poplataja...chyba bede musiala isc z nimi do mamy i u niej w reku w wannie po prostu wymoczyc...a te z kulkami to juz wogloe nie mialabym pojecia jak uprac...

mandrzejczuk ja swoje "makarony" piorę w woreczku i nic sie z nimi nie dzieje. na wszelki wypadek zawsze plotę takie trzy luźne warkocze i związuję gumkami na końcu :)

mandrzejczuk, bra o plątaniu w praniu nie pomyślałam w ogóle! Wyobrażałam sobie jedynie jak co sobotę je trzepię w oknie. A w sumie takie jasne to szybko brudne będą. Ojojoj.

mandrzejczuk ja swoje "makarony" piorę w woreczku i nic sie z nimi nie dzieje. na wszelki wypadek zawsze plotę takie trzy luźne warkocze i związuję gumkami na końcu :)

Mi pani w sklepie tez powiedziala zeby prac w woreczku i ewentualnie zrobic warkocz. Mysle ze te babelkowe tez moznaby tak prac.

A tak w ogole to baardzo mi sie one podobaja (te babelkowe) tez juz na nie kiedys patrzylam i chcialam je kupic !

reklama
A co sadzicie o tych firankach? BABY BALL cudowne firany 250x240 ~~9 kolorów (1469014773) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Tak je sobie obserwuję od przedwczoraj i chyba kupie te kolor nr 2 z miętowymi bąbelkami, nawet okno mam takie samo, to by pasowało. Muszę jeszcze przemyśleć.

dla mnie to po 1 zbieranina kurzu..
po 2 plątanina w praniu , chyba ze będziesz je gdziś na dworze płukać w misce z woda jedynie:-p
no i jak dzicko zacznie raczkowac to będzie napewno za nie ciągać i je gryźć (o ile będą do podłogi)

one bardziej ładnie wyglądaja , niz sa praktyczne ..
ale to moje zdanie;-)

hahaha to joy monster jest the best:-D:-D:-D

Do góry