reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
patyczek ja już kupiłam, ale to z lenistwa- chciałam jak najwięcej rzeczy załatwić w jednej paczce, żeby się potem już z tym nie bawić.Kupilam to co w szkole rodzenia zalecali, będą dawać też od nich kosmetyki, no i dla siebie po porodzie.

No, bo tak już nie wiem za czym się ogladać po sklepach, bo ciuszków już na razie nie chcę kupować, to może chociaż kosmetyki. Ale chyba jeszcze poczekam chwilkę.... chociaż w sumie to już prawie marzec:-p:-)

Ja też juz jestem po pierwszych (ale jeszcze niekompletnych) zakupach wyprawkowych. W zeszłym tygodniu byłam w rodzinnym mieście i z mamą w jednym sklepie spędziłyśmy chyba 2 godziny... taki wybór, że przy każdej pierdołce zastanawiałyśmy się, która lepsza:-D
Kupiłam 2 butelki Aventu (małą i średnią), smoczki nocne (fluorescencyjne) w dwupaku, termometr w smoczku, pieluchy tetrowe, szczoteczkę, nożyczki, aspirator do noska, sudokrem, termoopakowanie do butelki, ręczniczek z kapturkiem, cienki rożek i śliczny kocyk. Aha, i majtki poporodowe siateczkowe. I to dopiero początek zakupów. Ale ile radochy;-)
Aaaa, przed chwilą zamówiłam anatomiczną wanienkę i używany podgrzewacz na allegro.

lepidoptera widze,ze zakupy pelna para:-)
ja tez wlasnie planuje w najblizszym czasie takie zakupy, juz nie moge sie doczekac:-)

Ja kosmetyki kupiłam w grudniu jak byłam w Polsce, bo uparłam się że chcę używać Bambino a tutaj nie ma więc kupiłam kilka mydełek szampon oliwkę, aby mieć na początek a potem rodzice jak przyjadą też mi przywiozą. Za niedługo planuję kupić paczkę pampersów i chusteczek, tak na wszelki wypadek jakby małej się pośpieszyło. Mam też sudocream ale nie jestem do niego przekonana i wciąż się zastanawiam jaki krem do pupy kupić.
Bra śliczny komplecik.

Kochane My z Miśkiem wybraliśmy dla Wojtusia leżaczek i matę :happy: Na dniach będziemy kupować FISHER PRICE Lezaczek Fotelik RAINFOREST K2565 (1472507260) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Misia - mam taki sam lezaczek dostalam od szwagierki, uwazam ze jest super:D Melodie ma delikatne i nie drazniace. Bo np. szwagierka kupila malemu chodak jakis taki bezfirmowy i ma tak okropne dzwieki ze ja uciekam jak maly jezdzi w chodaku... Naprawde nie da sie tego slucac i do tego glosne jak cholera. nie wiem jak to wogole zostalo dopuszczone do sprzedazy....

reklama
ja kosmetyki kupię zapewne w kwietniu ,ale to tylko dlatego że potrzebyję jedynie szampon 2w1 J&J i krem bambino który jest dostępny u nas w pl sklepie:tak:
a tak to mam linomag w pudrze z polski przywiozłam więc kupować nic już nie będę

Do góry