reklama
patyczek ja już kupiłam, ale to z lenistwa- chciałam jak najwięcej rzeczy załatwić w jednej paczce, żeby się potem już z tym nie bawić.Kupilam to co w szkole rodzenia zalecali, będą dawać też od nich kosmetyki, no i dla siebie po porodzie.
Patyczek91
Zaangażowana w BB
No, bo tak już nie wiem za czym się ogladać po sklepach, bo ciuszków już na razie nie chcę kupować, to może chociaż kosmetyki. Ale chyba jeszcze poczekam chwilkę.... chociaż w sumie to już prawie marzec:-)
sylwia_
Fanka BB :)
ja kupilam kosmetyki w zeszlym tygodniu :-)
lepidoptera
Ja też juz jestem po pierwszych (ale jeszcze niekompletnych) zakupach wyprawkowych. W zeszłym tygodniu byłam w rodzinnym mieście i z mamą w jednym sklepie spędziłyśmy chyba 2 godziny... taki wybór, że przy każdej pierdołce zastanawiałyśmy się, która lepsza
Kupiłam 2 butelki Aventu (małą i średnią), smoczki nocne (fluorescencyjne) w dwupaku, termometr w smoczku, pieluchy tetrowe, szczoteczkę, nożyczki, aspirator do noska, sudokrem, termoopakowanie do butelki, ręczniczek z kapturkiem, cienki rożek i śliczny kocyk. Aha, i majtki poporodowe siateczkowe. I to dopiero początek zakupów. Ale ile radochy;-)
Aaaa, przed chwilą zamówiłam anatomiczną wanienkę i używany podgrzewacz na allegro.
Kupiłam 2 butelki Aventu (małą i średnią), smoczki nocne (fluorescencyjne) w dwupaku, termometr w smoczku, pieluchy tetrowe, szczoteczkę, nożyczki, aspirator do noska, sudokrem, termoopakowanie do butelki, ręczniczek z kapturkiem, cienki rożek i śliczny kocyk. Aha, i majtki poporodowe siateczkowe. I to dopiero początek zakupów. Ale ile radochy;-)
Aaaa, przed chwilą zamówiłam anatomiczną wanienkę i używany podgrzewacz na allegro.
8
86ania86
Gość
lepidoptera widze,ze zakupy pelna para:-)
ja tez wlasnie planuje w najblizszym czasie takie zakupy, juz nie moge sie doczekac:-)
ja tez wlasnie planuje w najblizszym czasie takie zakupy, juz nie moge sie doczekac:-)
Ja kosmetyki kupiłam w grudniu jak byłam w Polsce, bo uparłam się że chcę używać Bambino a tutaj nie ma więc kupiłam kilka mydełek szampon oliwkę, aby mieć na początek a potem rodzice jak przyjadą też mi przywiozą. Za niedługo planuję kupić paczkę pampersów i chusteczek, tak na wszelki wypadek jakby małej się pośpieszyło. Mam też sudocream ale nie jestem do niego przekonana i wciąż się zastanawiam jaki krem do pupy kupić.
Bra śliczny komplecik.
Bra śliczny komplecik.
wisienka87
Kochane My z Miśkiem wybraliśmy dla Wojtusia leżaczek i matę Na dniach będziemy kupować FISHER PRICE Lezaczek Fotelik RAINFOREST K2565 (1472507260) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Misia - mam taki sam lezaczek dostalam od szwagierki, uwazam ze jest super Melodie ma delikatne i nie drazniace. Bo np. szwagierka kupila malemu chodak jakis taki bezfirmowy i ma tak okropne dzwieki ze ja uciekam jak maly jezdzi w chodaku... Naprawde nie da sie tego slucac i do tego glosne jak cholera. nie wiem jak to wogole zostalo dopuszczone do sprzedazy....
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja kosmetyki kupię zapewne w kwietniu ,ale to tylko dlatego że potrzebyję jedynie szampon 2w1 J&J i krem bambino który jest dostępny u nas w pl sklepie
a tak to mam linomag w pudrze z polski przywiozłam więc kupować nic już nie będę
a tak to mam linomag w pudrze z polski przywiozłam więc kupować nic już nie będę