reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

A ja wczoraj wybrałam się do Intermarche po te body z Kubusiem Puchatkiem, ale niestety u nas towar nie dojechała, buuuuu.

reklama
A my dzis bylismy w IKEA po lampke takiego kwiatuszka bo mialam juz upatrzona :) O taka :
60392_PE166404_S4.jpg
I oprocz lampeczki kupilismy regał taki : 0086572_PE215405_S4.JPG
i do tego dwa pudełka rozowe :)
i baldachim taki: Zobacz załącznik 331857
bo ten mozna zamontowac do sufitu a te wszystkie co sa na allegro maja ten stelaz, i wydaje mi sie ze teraz bedzie wiecej miejsca :)
Jutro zamontujemy wszystko w pokoju to wstawie fotki na "kaciku" :-)

A ja dziś dotarłam do reala po pieluchy dla mojej Madzi i pooglądałam sobie te bodziaki które kupiła Alex i też kupiłam kilka bo powiem wam że one są firmy BHS :szok:(oczywiście nie wszystkie trzeba było poszukać)czyli super gatunek za 4 złi o dziwo kupiłam też kilka bodziaków firmy H&M:szok: ja nie wiem dlaczego oni to mają w relu, ale mnie to tylko ucieszyło:-)

Dziewczyny, a powiedzcie mi,
czy kupujecie do lozeczka przybornik ?
Bo sie wlasnie zastanawiam czy on mi sie w ogole przyda, czy jest przydatny,
doradzcie, doswiadczone mamusie ?

Ja tez bylam w IKEI w sobote, kupilam komode dla malej. Popralam juz ciuszki, druga seria czeka na wolna suszarke. Mam zamiar prasowac i ukladac juz wszystko. Moj maz troche sie przerazil, ze moge wczesniej urodzic i sam mnie namowil, zeby zaczac wczesniej.
Ja na lozeczku mam przewijak twardy a nad lozeczkiem polke z koszyczkami, gdzie bede trzymac rzeczy, ktore beda potrzebne pod reka. Komoda stoi po lewej stronie od lozeczka, w sumie kolo przewijaka wiec powinno to wszystko dzialac dobrze.
Pokupialm tez troche ciuszkow newborn, choc nie ktorzy nie polecaja kupowac takich maly to ja po pierwsze mysle, ze moja corcia do duzych nie bedzie nalezala po drugie istenieje ryzyko wczesniejszego porodu wiec wole miec cos na poczatek.

reklama
ja z przybornika rezygnuję ze względu na kotka. niestety gubi sierść przez caly rok i postanowilam ograniczyć wszelkie materiałowe produkty do tych niezbędnych. pieluszki i wszelkie artykuły higieniczne będe trzymać w komodzie, która będzie ustawiona przy łóżeczku, kupimy tez plastikowe pudełka :)

Do góry