reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ja kiedyś zobaczyłam bodziaki w Carrefourze to myślałam że padnę !!!
Totalna beznadzieja, dlatego jak już kupuję w marketach to coś w miarę markowego że tak powiem ( piszę o dziecięcej wyprawce )

reklama
Były z różnych materiałów, a ja wybrałam na prawdę bardzo dobre jakościowo 100% bawełny. Były też pajace ale te faktycznie były straszne gatunkowo. Wiem, że w tych wszystkich promocjach są nie za bardzo dobre gatunkowo rzeczy ale tym razem wybrałam, przynajmniej tak mi się wydaje dobre.

alex śliczne bodziaki , te w paski napewno są dobre jakościowo:tak:

misia leżaczek 1 klasa:tak:
chyba ywalę nasz po Vi bo już trochę stary może wtedy D będzie chciał kupić nowy:-D
bo jak dla niego to wszytsko co mamy jest piękne i nowe..
a mi się już inne rzeczy podobaja niż te co kupowaliśmy wtedy:-p

Misia fajne zakupy, -fajnie jak jest kilka rzeczy z jednej serii.

taką matę chyba zostawimy do kupienia dla rodziny, jak będą bardzo chcieli coś kupić to niech kupią taką matę(ten model tez mi się podoba który kupiłaś:).Będziemy mieć ich z głowy.

Jaipur no właśnie jeszcze nie kupiliśmy tylko wybraliśmy i zastanawiam się czy może też nie zostawić na prezenty od rodziny tylko boje się, że zaraz każdy będzie chciał po swojemu kupować i finale nie będzie tego co my chcemy...

Misia, coś na prezent dla rodzinki lepiej zostawcie, bo tak to kupią jakieś niepotrzebne rzeczy..Przynajmniej ja mam takie obawy.

Pościel jaką kupiłam dla juniora.Oczywiście fotka katalogowa,
oraz kołyska Fisher Price

Załączniki

• posciel.jpg
    posciel.jpg
    94,5 KB · Wyświetleń: 67
  • fisher_kolyska_2.jpg
    fisher_kolyska_2.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Misia89 Fajna ta mata... hmm trzeba przyszłej Chrzestnej mojej Laurki powiedzieć za czym ma się rozglądać :-D
jaipurBardzo ładna pościel i kołyska :-).
Przypomniało mi się, że moja babcia kupiła materiał na baldachim do łóżeczka, i jeszcze szyć nie zaczęła. I chce zrobić taki na wzór, co jest na obrazku wyżej u jaipur :cool:

jaipur pośliel super , lubie takie i sama mam tylko beżową z innym misiem :-p
a co do kołyski moja siostra taką ma i powiem Ci szczerze ze mnie aż tak w realu nie urzekła...
choć na zdjęciu wygląda super:tak:

Kamcia, już zamowiłam, mnie też jakoś nie przekonuje,ale żadna dla mnie szału nie robi.Myślałam długo nad taką z serii Zen ale - jest 3 razy droższa, więc jakoś odpuściłam nie ma co się napinać niepotrzebnie

reklama
jaipur wiesz co , ta niby kołyska , to ona się wcale nie buja , tylko przesuwa się do porzodu i do tyłu , bądź na boki , i jak dobrze pamiętam możesz zmieniać temppo, ale dziecko w sumie cały czas jest w jednej pozycji więc to szybko nudzi(bo np na huśtaqwce sie buja ) mam nadzieję ze rozumiesz co mam na myśli
no i do tego jak ja raz zahaczyłam nogą o kołyskę to przesuwając sie zrobiła straszny hałas bo tak jakby coś strzelało..,
ale na spokojne bujanie i leżenie będzie ok... ma muzyczki ,...
mam nadzieję ze Twojemu dziecku się spodoba:tak:
mijej siostry syn leżał w niej normalnie ale jak włozyłam Vi to płakała:-p

Ostatnia edycja:
Do góry