reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
szczerze to nie wiem:-D
ale jak dla mnie"kołyska" powinna się kołysać a nie przesuwac na boki;-)
dlatego do kołysania uważam lepszą huśtawkę bo się przynajmniej kołysze, a takie kołyski to raczej , żeby np dziecko zająć przy gotowaniu czy sprzątaniu , co nie mówię że są złe... bo pomysł fajny tylko nazwa nie ta;-)

Dziewczyny te body i koszulki są w Intermarche więc okazja jak się podobają i na zakupy!!!!

Ja dziś wjechałam do swojego intermarche i zakupiłam 3 kubusiowato-tygryskowe bodziaki :-) Słodkie są, a co najważniesze - bawełna super i oryginalne metki Disneya i to za 9,99zł sztuka-więc warto. Kupiłam ciemnoniebieskie,jasnoniebieskie i białe.
Koszulek nie brałam,bo były malutkie,a raczej pierwszego lata mi się nie przydadzą,potem byłyby za małe.

Alex ładne bodziaki, brakuje mi kilku takich do kompletu, tylko babskie ;-) Szkoda, że mam do hipermarketów daleko.

Kilka dni temu na TVN Style omawiali chodziki, huśtawki i leżaczki. Odradzali chodziki - wiadomo, ten temat omówiłyśmy na BB i o dziwo automatyczne huśtawki. Fizykoterapeuta dziecięcy twierdzi, że bujanie dziecka w takim bezruchu jest pozbawione sensu, lepiej bujać na rękach, wtedy czuć jak ciałko stawia opór i można dopasować bujanie do potrzeb dziecka. Dobre są huśtawki na których dziecko musi samo się rozbujać (wiadomo, starszaki). O leżaczkach też nic dobrego nie powiedzieli, trzymać ale krótko. Za to chwalili maty edukacyjne.

A ja w końcu zebrałam co mam i teraz nareszcie wiem, czego mi jeszcze brakuje. Wszystko z aukcji ;-)

spioszki.jpgdresy.jpgbody.jpgkompleciki.jpgroznosci.jpgpajacyki.jpgpajacyki 2.jpgrampers.jpg

reklama
Do góry