reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

styna odp ci na priv
agaf zajebiste ciuszki!!!!!!!!!!!!!!! Kocham te disney-owskie szmatki ale u mnie nigdzie nie moge takich znalezc, no a porciaki w krate sa bombowe!!!
Ja dzis odkrylam u mnie sklep coccodrillo fajne ciuszki i niedorgie pajacyki i bodziaki po 10-13zl, ale dzisiaj kupilam tlyko skarpetki ;-) a do Pepco tez dzis zalece

reklama
styna odp ci na priv
agaf zajebiste ciuszki!!!!!!!!!!!!!!! Kocham te disney-owskie szmatki ale u mnie nigdzie nie moge takich znalezc, no a porciaki w krate sa bombowe!!!
Ja dzis odkrylam u mnie sklep coccodrillo fajne ciuszki i niedorgie pajacyki i bodziaki po 10-13zl, ale dzisiaj kupilam tlyko skarpetki ;-) a do Pepco tez dzis zalece

W coccodrillo jest coś taniego??? To może się przejdę. Bo generalnie tam jak dla mnie drogo jest :(

Śliczne ubranka macie dziewczyny, normalnie od każdej z was mogłabym sobie coś podebrać do mojego kompletu, nawet dla dziewczynki :-D:-)

Nam brakuje jeszcze wózka, kocyków, pieluszek, wanienki, przewijaka i kosmetyków. I będziemy gotowi. No i kompletnie nic dla mamy do szpitala nie mam. A chyba w najbliższym czasie o tym powinnam pomyśleć ;-)

A w ogóle z ciążowych zakupów mogę już powiedzieć, że nie wyobrażam sobie ciąży bez dwóch rzeczy, wkładek laktacyjnych i detektora tętna. Najlepsze co kupiłam.

te pampersy to wszytskie takie są , mi też się zawsze podobały
jeszcze pamiętam w opakoweaniu są 2 wzory i co 2 pampers jest inny:tak:
i fajnie się dziecku tak naprzemiennie zakłada:-D
później większe to są jeszcze z niebieskim paseczkiem te 4 chyba jek się nie mylę..
ale fajne są...

a te z tymi piłkarzami.. chyba mój D by wszytskie zachoewał na pamiątkę:-D i nici z przebierania:-p

W coccodrillo jest coś taniego??? To może się przejdę. Bo generalnie tam jak dla mnie drogo jest :(

no ceny ogolnie nie sa niskie ale u mnie przynajmniej jest duzo przecen, bo jak normlanie widzialam bodziaki po 23zl to przecenione na 10-13zl, skarpetki z 7zl przecenione na 4zl, wiec jeszcze nie jest tak zle.
Lece zaraz do Pepco moze i u mnie sa promocyje

A u mnie w coccodrillo, jak byłam ostatnio to nie mieli nic na rozmiar 62 :-( A weszłam, bo widziałam na szybie, że pisze promocja. :-) Jakoś upatrzyłam sobie sklep 5.10.15 :-), a szczególnie ostatnią promocję jaką mieli.

a tak a propos sklepu coccodrilo - moja znajoma jakos na początku roku kupiła kombinezon zimowy przeceniony ze 180 na 50 zł! niezła przecena!;-)

Dla mnie najwiekszym problemem zakupowym są biustonosze laktacyjne!!!! Dotychczas biust nie duzo mi urósł i tak sie zastanwiam czy pod koniec ciąży lub po porodzie jeszcze mi urośnie i o ile??? :confused: wiem, że do szpitala muszę mieć ze 2-3 bawełniane biustonosze, więc powinnam już kupić, żeby wrzucic do walizki "szpitalnej". Powiedzcie czy powinnam kupić na taki rozmiar jaki mam aktualnie czy np. rozmiar większy????? :confused:
Chciałam zamówić na allegro takie w dwupaku, ale syszałam od kogos, że generalnie to wszystkie biustonosze laktacyjne mają zawyżoną numerację! Jakie macie z tym doświadczenia? A może powinnam po prostu isc do sklepu i jakis dobrac - no ale oczywiscie wtedy zapłace dużo więcej niz na allegro. planowałam,ze te pierwsze do szpitala i na pierwsze dni po domu zamówie jakies tansze, a poźniej jak już ustabilizuje mi sie rozmiar biustu będę sobie lepsze kupować (najlepiej takie z fiszbinami) ;-)

A ja dzisiaj weszłam do reala i upolowałam body za 3,99 zł za sztukę, nieźle co!!
A oto te bodziaki
body.jpg

Alex to faktycznie tanio:) a jak one jakościowo, bo ja kiedyś oglądałam tam body też w promocji ale jakoś mi materiał nie odpowiadał:(

reklama
Do góry