reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

persefona....myslę, że powinnas miec body i z krótkim i z dlugim.....a na wyjscie to można założyć albo jakis dresik albo pajacyka welurowego - zalezy jaka bedzie pogoda....aaaa no i jakąs cieplejszą czapeczke np. z weluru

agaf...fajne bodziaki :) Puchatek to "debeściak"!!!!;-)

A teraz ja sie pochwalę moim zakupem.....

ANGELCARE CAPTIVA KOSZ NA PIELUCHY +WKŁAD WYPRZ!!! (1477224407) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Wiem, że niektóre z Was stwierdza, że to zbędny zakup, ale ja sie bardzo napaliłam na taki pojemnik - zwłaszcza po usłyszeniu bardzo pozytywnych opinii od dwoch moich znajomych, które mają taki pojemnik. Naprawde jest przydatny, zwłaszcza w tym początkowym okresie kiedy zbiera się bardzo duzo zuzytych pieluch, pieluchy moga sobie w nim leżec i podobno nie wydostaje się żaden nieprzyjemny zapach...kolezanka ma go u siebie w sypialni i nic nie śmierdzi!
Jesli któraś z Was tez cche coś takiego zakupić to polecam te aukcję bo normalnie takie pojemniki sa po ok. 90-100 zł!!! a tu tylko 59 zł!:szok:
Jedyny minus - raz na miesiąc trzeba dokupic do niego wkład - koszt 23-25 zł.:sad:

reklama
gag - mam identyczny kosz, u nas w jednej sieci sklepow dla dzieci daja go (+ jeden wklad) za darmo jak widza ze jestes w ciazy :tak: musisz tylko napisac na kartce w ktorym tyg. ciazy jestes, swoj kod pocztowy i podpisac sie.
ja dzis bylam w aptece i kupilam komplet kosmetykow dzieciecych :-)

sylwia, w jakiej sieci sklepów jest taka akcja?(nie wiem czy mieszkasz w PL, ale pytam się na wszelkie wypadek- bo masz dość tajemnicza lokalizację;)

z tego co pamiętam to sylwia nie mieszka w Polsce. Super, że rozdaja Wam te kosze, w Polsce to niemożliwe żeby cos gdzieś za darmo rozdawali....no chyba, że próbki kremów ;-)

ja jestem z norwegii, ale czytalam na jakiejs stronce ze w anglii jest cos podobnego - z tym ze wypelniasz formularz w internecie i przysylaja ci ten kosz za koszta przesylki. jak ktoras to interesuje to niech poszuka cos wiecej na ten temat ;-)
ogolnie to kiedys bardzo sie nudzac wpisalam w google haslo w stylu "darmowa paczka dla dziecka" i znalazlam kilka linkow :-D i co jakis czas dostaje poczta rozne kupony - a to do apteki na darmowa paczke pieluch, jakies kosmetyki dla dziecka, smoczki z aventa,oo i dostalam super pake startowa z pampersa- bodziak, kosmetyki,pieluszki, zabawke dla dziecka i ksiazeczka, krem dla mamusi :-) p ierdolki ale ciesza :-D

Nie musisz płacić przez pay pal ale uwierz mi to bezpieczna forma transakcji osoba od której kupujesz pieniądze widzi że są wpłacone odrazu po dokonaniu płatności, ale nie dostaje ich na konto dopóki ty nie potwierdzisz że otrzymałaś towar zgodny z opisem. Mało tego tutaj kupujący jest zawsze chroniony więc np. jak napiszesz że nie dostałaś towaru to mimo że sprzedawca ma potwierdzenie że go wysłał to i tak pay pal oddaje ci pieniądze. Jest to dużo bezpieczniejsze niż wpłata na konto, ja korzystam z tego 4 lata i zdarzyło się kiedyś że nie dostałam towaru napisałam maila do pay pala i kilka dni później dostałam pieniądze z powrotem.

popatrzę w nocy na czym to polega, bo jak mówisz brzmi interesująco:tak:

agaf fajne ciuszki:tak:

gag ja też mam kosz , i jak dla mnie to całkiem zbędny wydatek:-D
ale jak zobaczyłam u pewnej osoby jak się pampersy walają po całuym domu -to stwierdziąłm ze ja wolę mieć specjalny kosz , i fajnie bo jest zamykany i nie unosi się zapach...

poradzę tylko że na początek lepiej wkładać zwykłe woreczki na śmieci , bo kupa niemowlaka nie śmierdzi..
ale za to roczniaka.. wali na odległość :-D więc lepiej dobrze ją zabunkrować :-p

my mamy taki kosz i każda pieluszka jest zawinięta odzielnie , co nie pozwala ulatnianiu się zapaszków:-p:
KOSZ SANGENIC HYGIENE PLUS POJEMNIK + 1 WKŁAD !!! (1390746220) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ale widze że w pl potaniały te kosze bo jak ja kupowałam 2 lata temu i też porównywałam cenę czy tu mi się opłacało czy w pl były tańsze to w pl były po 145zł a teraz tylko po 70:tak: znaczna róznica:-p
ja dałam chyba jak dobrze pamietam 12euro i miałam 6 wkładów gratis

A ja zaraz zaczynam segregację moich ciuszków bo dzisiaj właśnie zwieźliśmy z budowy pudło. Ależ się cieszę!!! Tylko małą marudę spać położę bo jak zacznie mi pomagać... Zobaczymy ile czego mamy. A jeszcze kumpela ma przynieść po synu ciuchy. Może już nic nie będę kupować :D:D:D Jeszcze mi został laktator, komoda (czy inny mebel) i wózek. I smoczek uspokajacz :D Oraz na koniec kosmetyki.

Agaf śliczne ubranka, Kubuś to też mój ulubiony motyw

styna jeśli Kubuś to Twój ulubiony motyw - to może polubisz huggiesy newborn ( kupiłam dziś do szpitala mała paczkę i oczywiście otworzyłam żeby pomacać), a tam co Kubuś z miodkiem na mnie spoziera :D

wszystkie huggiesy są z kubusiami:tak:
ja mam akurat 2 , 3 i te do pływania...
bo 1 uywałam pampersów , no i 4,4+ i 5 już też pampersy

ale huggiesy są słodsze :-D
to pamiątkowe Vi..
zostawiłam w pudełeczku z każdego rozmiaru jedną pieluszkę :D
tu od lewej 2, 3 a ta niebieska to do pływania
DSCF4473.jpg

reklama
jakie slodkie pieluszki :-) musze gdzies zapolowac na takie, moze jakims cudem w tej zabitej dechami wiosce sie znajda :-) pamietam jak w zeszlym roku byla w sklepach taka seria limitowana bodajze z libero, na pupkach byly nazwy i loga roznych slawnych klubow pilkarskich, w sam raz dla malego kibica :-D

Do góry