reklama
styna - jestem pod wrażeniem, jak to wszystko super wygląda :-) Widzę, że składasz do szafy bez worków, więc ja też z nich zrezygnuję i powkładam bezpośrednio do komody ;-)
Ja jestem w trakcie prania i prasowania - właśnie się skończyło pranie...
Ja jestem w trakcie prania i prasowania - właśnie się skończyło pranie...
Matusia
Fanka BB :)
salsera, miło popatrzeć na szczęśliwych dziadków. A to ich pierwszy wnuk?
Miałam zapytać, bo nie wiem czy ten temat był poruszony (penie tak ale nie odnalazłam go) jakie laktatory zamierzacie kupić?
Miałam zapytać, bo nie wiem czy ten temat był poruszony (penie tak ale nie odnalazłam go) jakie laktatory zamierzacie kupić?
Moi rodzice też powariowali dzisiaj mi mama o 10 rano zadzwoniła że kupiłam małej jakiś ciuszek na lato, po czym dodaje ale nie na to tylko za rok.styna - świetna szafka, i super pomysł z tym drążkiem na wieszaki, że takie malutkie ciuszki w sam raz sobie tam wiszą. Moje ciuszki dla małego mieszczą się w małej siatce na razie, ale ostatnio kupiłam w Pepco 2 bodziaki z krótki rękawem za niecałe 5 zł sztuka, a i moja mama mi a to bluzę dla małego, a to skarpetuszki podrzuci. Nie może się babcia doczekać wnusia już i razem z ojcem szaleją na jego punkcie. Daliśmy im wydrukowaną na a4 fotkę z 3d to stoi w honorowym miejscu
Marzenka chyba nie masz innego wyjścia jak zamówić tą komodę, bo jak kupisz inną to meble stracą swój smak i styl, a są świetne. Zarąbiste połączenie kolorów.
Matusia ja jestem zdecydowana na ten http://www.bobomarket.pl/produkt,laktator-elektroniczny-tommee-tippee,27586790,1.html
Ostatnia edycja:
Matusia
styna i rozumiem, że na butelki też tej firmy się zdecydowałaś?
Drogi trochę, myślałam o ręcznym. W poprzedniej ciąży kupiłam najpierw chicco i był do niczego, nic w szpitalu mi nie pomógł, chodziłam do pokoju matek na elektroniczny. Teraz chciałam żeby to był dobry zakup, ale nie wiem czym się sugerować.
Drogi trochę, myślałam o ręcznym. W poprzedniej ciąży kupiłam najpierw chicco i był do niczego, nic w szpitalu mi nie pomógł, chodziłam do pokoju matek na elektroniczny. Teraz chciałam żeby to był dobry zakup, ale nie wiem czym się sugerować.
sylwia_
Matusia - ja kupilam taki: ~TOHRH2~PHILIPS AVENT LAKTATOR ISIS +POJEMNIKI VIA (1391721293) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy laktator reczny avent z pojemnikami na pokarm.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia ja mam taki
Laktator Philips Avent ISIS+VIA SCF300/12 - Laktatory, odciągacze pokarmu - Sklep internetowy Agito.pl
i jest fajny b o odciągam pokarm i zamykam od razu w pojemniczku , i mogę mrozić , nie musząc przelewać do innych pojemniczków..
a mogę też od razu dokręcić smoczek i karmić dziecko...
Laktator Philips Avent ISIS+VIA SCF300/12 - Laktatory, odciągacze pokarmu - Sklep internetowy Agito.pl
i jest fajny b o odciągam pokarm i zamykam od razu w pojemniczku , i mogę mrozić , nie musząc przelewać do innych pojemniczków..
a mogę też od razu dokręcić smoczek i karmić dziecko...
styna i rozumiem, że na butelki też tej firmy się zdecydowałaś?
Tak butelki też z tej firmy, jest drogi ale warto ponieważ obserwowałam kumpelę jak się męczyła ręcznym który jest dużo tańszy i uznałam że skoro chcę jak najdłużej ściągać pokarm to nie ma co oszczędzać i męczyć się z pompką.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Styna- wow kawał dobrej roboty! Pogratulować :-) ślicznie to wygląda
a laktatory kupujecie od razu czy czekacie czy w ogóle będą Wam potrzebne ?
a laktatory kupujecie od razu czy czekacie czy w ogóle będą Wam potrzebne ?
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Ja mam taki laktator
Biorąc pod uwagę, że będzie mi potrzebny raptem kilka razy, nie będę inwestować w nic lepszego ;-) Przynajmniej przez najbliższe pół roku a potem zobaczymy :-)
Dziewczyny już pierzecie? Ja na razie składam do szafki aż będzie komplet, wtedy i ubranka i pościel pójdą do prania, ale to pewnie w kwietniu, tak żeby wszystko było pachnące i świeże. Mam fioła na punkcie zapachów.
Biorąc pod uwagę, że będzie mi potrzebny raptem kilka razy, nie będę inwestować w nic lepszego ;-) Przynajmniej przez najbliższe pół roku a potem zobaczymy :-)
Dziewczyny już pierzecie? Ja na razie składam do szafki aż będzie komplet, wtedy i ubranka i pościel pójdą do prania, ale to pewnie w kwietniu, tak żeby wszystko było pachnące i świeże. Mam fioła na punkcie zapachów.