reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

wow styna, jestem pod wrażeniem! u mnie takie prace w przyszłym tygodniu prawdopodobnie, a patrząc na to, co zrobilaś, już się nie mogę doczekać :)

reklama
styna - jestem pod wrażeniem, jak to wszystko super wygląda :-) Widzę, że składasz do szafy bez worków, więc ja też z nich zrezygnuję i powkładam bezpośrednio do komody ;-)

Ja jestem w trakcie prania i prasowania - właśnie się skończyło pranie...

salsera, miło popatrzeć na szczęśliwych dziadków. A to ich pierwszy wnuk?
Miałam zapytać, bo nie wiem czy ten temat był poruszony (penie tak ale nie odnalazłam go) jakie laktatory zamierzacie kupić?

styna - świetna szafka, i super pomysł z tym drążkiem na wieszaki, że takie malutkie ciuszki w sam raz sobie tam wiszą. Moje ciuszki dla małego mieszczą się w małej siatce na razie, ale ostatnio kupiłam w Pepco 2 bodziaki z krótki rękawem za niecałe 5 zł sztuka, a i moja mama mi a to bluzę dla małego, a to skarpetuszki podrzuci. Nie może się babcia doczekać wnusia już i razem z ojcem szaleją na jego punkcie. Daliśmy im wydrukowaną na a4 fotkę z 3d to stoi w honorowym miejscu :)
Moi rodzice też powariowali dzisiaj mi mama o 10 rano zadzwoniła że kupiłam małej jakiś ciuszek na lato, po czym dodaje ale nie na to tylko za rok.

Marzenka chyba nie masz innego wyjścia jak zamówić tą komodę, bo jak kupisz inną to meble stracą swój smak i styl, a są świetne. Zarąbiste połączenie kolorów.

Matusia ja jestem zdecydowana na ten http://www.bobomarket.pl/produkt,laktator-elektroniczny-tommee-tippee,27586790,1.html

Ostatnia edycja:
styna i rozumiem, że na butelki też tej firmy się zdecydowałaś?
Drogi trochę, myślałam o ręcznym. W poprzedniej ciąży kupiłam najpierw chicco i był do niczego, nic w szpitalu mi nie pomógł, chodziłam do pokoju matek na elektroniczny. Teraz chciałam żeby to był dobry zakup, ale nie wiem czym się sugerować.

styna i rozumiem, że na butelki też tej firmy się zdecydowałaś?
Drogi trochę, myślałam o ręcznym. W poprzedniej ciąży kupiłam najpierw chicco i był do niczego, nic w szpitalu mi nie pomógł, chodziłam do pokoju matek na elektroniczny. Teraz chciałam żeby to był dobry zakup, ale nie wiem czym się sugerować.

Tak butelki też z tej firmy, jest drogi ale warto ponieważ obserwowałam kumpelę jak się męczyła ręcznym który jest dużo tańszy i uznałam że skoro chcę jak najdłużej ściągać pokarm to nie ma co oszczędzać i męczyć się z pompką.

Styna- wow kawał dobrej roboty! Pogratulować :-) ślicznie to wygląda :tak:

a laktatory kupujecie od razu czy czekacie czy w ogóle będą Wam potrzebne ?

reklama
Ja mam taki laktator

marznace-dlonie-kobiety-93226481.jpg

:-D:-D:-p

Biorąc pod uwagę, że będzie mi potrzebny raptem kilka razy, nie będę inwestować w nic lepszego ;-) Przynajmniej przez najbliższe pół roku a potem zobaczymy :-)

Dziewczyny już pierzecie? Ja na razie składam do szafki aż będzie komplet, wtedy i ubranka i pościel pójdą do prania, ale to pewnie w kwietniu, tak żeby wszystko było pachnące i świeże. Mam fioła na punkcie zapachów.

Do góry