reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Jolek jeszcze nie to tylko ciuszki, jeszcze trochę rzeczy mi brakuje, a do tego jeszcze nie jestem gotowa psychicznie, więc niech tam siedzi do maja.

Dziewczyny ale Wam zazdroszcze macie już nawet poprane i poprasowane a mnie w weekend jeszcze remąt czeka :rofl2:ciekawe kto potem posprzata bo ja nie mam na nic siły dobija mnie kręgosłup.Jesli chodzi o tesciowa to moja jakies 2 msc temu jak sie dowiedziała ze jeszcze nic nie widać to stwierdziła ze moze ciąża urojona:wściekła/y:

O ludzie, ciąża urojona :D To gratulujemy w takim razie. Ciekawe co powie na urojonego wnuczka? Swoją drogą długo już to urojenie Cię trzyma bo suwaczek pędzi ;)

Idę chyba zaraz co całodobowego i wielobranżowego sklepu po dzieckowe zakupy (allegro) chyba, że mój A zaraz zarządzi spanie to rano pójdę. Ale jakbym teraz pokupowała to może jutro by mi wysłali :D:D:D

Ostatnia edycja:
Się nie da. Mamy meble w okleinie czereśnia a fronty wanilia.

R064-6c5d934.jpg

Zakupy na allegro dokonane :D Idę już do okna czekać na przesyłki :D

styna - świetna szafka, i super pomysł z tym drążkiem na wieszaki, że takie malutkie ciuszki w sam raz sobie tam wiszą. Moje ciuszki dla małego mieszczą się w małej siatce na razie, ale ostatnio kupiłam w Pepco 2 bodziaki z krótki rękawem za niecałe 5 zł sztuka, a i moja mama mi a to bluzę dla małego, a to skarpetuszki podrzuci. Nie może się babcia doczekać wnusia już i razem z ojcem szaleją na jego punkcie. Daliśmy im wydrukowaną na a4 fotkę z 3d to stoi w honorowym miejscu :)

marzena - w niektorych sklepach np. budowlanych sprzedaja okleine w przeroznych kolorach. moze akurat znalazloby sie cos podobnego do tych kolorow co macie? i wtedy bylejaka komodke okleic :tak:

reklama
styna jak pieknie to wszystko wyglada:-) gratuluje, odwalilas kawal dobrej roboty:-)
ja niestety musze z tym poczekac, bo jeszcze czeka nas malowanie naszego pokoju, potem kupno komody i dopiero moge sie brac za pranie i prasowanie

Do góry