reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Marzena ja mam z tej samej serii mebelki w sypialni i do tego też łóżko, to jest nasz prezent ślubny od moich rodziców.
Zobacz załącznik 330326

Ja dzisiaj byłam na zakupach no i weszłam do H&M oczywiście z pustymi rękami stamtąd się nie da wyjść, no i kupiłam komlpecik na wyjście ze szpitala w roz. 62. mam nadzieję, że będzie dobry, bo wolałam kupić większy niz miałby być za mały (zawsze można podwinąć prawda!!).
Zobacz załącznik 330327

To powiedz mi kochana czy ta komoda z prawej (jeśli masz bo nie wiem czy to Twoje zdjęcie) to są trzy szuflady?

reklama
Alex cudny komplecik, mój Ryś jak się urodził miał 51cm więc się topił w tych ciuszkach na 56cm ale to dosłownei kwestia tygodnia, dwóch i dorasta. A podwinąć zawsze można :tak:

Marzena tak to moje mebelki, a jeśli chodzi o komodę to są to 2 szuflady, a na samym dole dosyć spora półka (otwierana jak barek).

Dzięki Alex. Tak ostatnio czytałam. I mam załamkę bo ja nie chcę takiej komody na rzeczy dziecka. Nie dość że trzy części tylko to jeszcze to ostatnie to nie szuflada. Idę skoczyć z mostu :( Chyba faktycznie zamówię coś innego koloru i się przemęczę kilka miesięcy a potem Mateusz będzie miał własny pokój.

Marzena ja sprawę z kolorem szafy dla małej rozwiązałam w ten sposób że mimo że jej łóżeczko będzie w naszej sypialni to jej szafa stoi w jej pokoju, a mi się nic nie stanie jak kilka razy dziennie pójdę do tego pokoju po rzeczy dla niej.

ja tez miałam zawsze ciuszki w pokoiku małej , i było lepiej , tamz awsze poukładane, sobie leżały i czekały , tam prasowałam.. a nie musiałam ubijać u siebie pełno szaf i ciuchów..
łózko wystarczy
ale to jeszcze zalezy czy ktoś ma pokoik dla maleństwa czy tylko kącik w swoim pokoju ..

reklama
styna - dobra robota:tak:
Hope - nie wiem, czy te ubranka będa tak ładnie pachnieć, skoro lepiej nie uzywac na początku płynów do płukania, a sam proszek za bardzo nie pachnie (wypróbowałam)

U mnie też wszystkie linki i suszarka zajęte przez ciuszki, to jeszcze nie koniec prania. Później najgorsze - prasowanie ;-)

A laktator myślę, że kupię w razie potrzeby, bo dla mnie to spory wydatek.

Do góry