Agaf chociaż ja nie jestem za skrętnymi kołami wózek bardzo mi się podoba i nawet mojemu M się spodobał. Jedynie kazał Ci podpowiedzieć,żebyś dokupiła sobie zapasowe tylne koła bo te zębatki co przy nich są lubią się wyłamywać.
reklama
Agaf2204
Aktywna w BB
Agaf chyba źle ci się link z tym kombinezonem wkleił, ja nie kupuję żadnych kombinezonów na lato bo nie widzę sensu na chłodniejszy dzień sweterek założę i też będzie dobrze, na zimę dopiero chcę kupić porządny kombinezon.
Kamcia na ebay zasada działania jest ta sama co na allegro, i naprawdę można okazje wychwycić ja teraz licytuję dresik Pumy krótkie spodenki + koszulka nowe z metkami za 1,5 funta, osobiście nie jestem za kupowaniem drogich oryginalnych ciuchów dla dziecka, ale jak jest taka okazja to czemu nie. W sklepie bym tego nie kupiła sprawdzałam i za taki sam musiałabym 35 funtów dać.
Kamcia na ebay zasada działania jest ta sama co na allegro, i naprawdę można okazje wychwycić ja teraz licytuję dresik Pumy krótkie spodenki + koszulka nowe z metkami za 1,5 funta, osobiście nie jestem za kupowaniem drogich oryginalnych ciuchów dla dziecka, ale jak jest taka okazja to czemu nie. W sklepie bym tego nie kupiła sprawdzałam i za taki sam musiałabym 35 funtów dać.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja co prawda mam taki tylko że biały ale to dlatego że Vi się zimą urodziła więc potrzebowałam...
na lato na chłodne dni proponuję bardziej coś cieńszego polarowego np taki:
ARPI JESIENNY KOMBINEZON Z ŁAPKAMI I STÓPKAMI 62 (1438451854) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a taki grubszy to raczej na zime , bo jak taki jak podałas linka weźmiesz a lato to nie wiem co musieliby wyprodukowac na zimę;-)
a latem nawet jak chłopdno to w takim puchu dziecko sie zapoci na maxa
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ten co ja Ci podałam link , jest napisane "jesienny" a raczej ten Twój byłby bardziej jesienny a mój wiosenny;-)
napewnoi taki jak podałam ten z polarku zdecydowanie wystarczy na chłodne dni
napewnoi taki jak podałam ten z polarku zdecydowanie wystarczy na chłodne dni
mandrzejczuk
Fanka BB :)
ja nie bede kupowala kombinezonow czy takich grubszych spiochow, bo przeciez my praktycznie na lato rodzimy, a pmietajcie dziewczyny dziecko tak samo odczuwa temperature jak my, to tylko takie zludne myslenie, ze malenstwu bedzie zimno... jesli my ubieramy sie w krotkie spodenki i koszulke na ramiaczka to malucha tak samo. A na chlodniejsze dni mysle ze wystarcza dlugie portki i bluze na dlugi rekaw ewentualnie na to kocyk i juz pamietam jak w tamtym roku maj piekna pogoda wszyscy w legginsach i bluzkach na krotki rekawek, a sasiadka ubrala ocre w zimowe grube rajstopy, kaftanikow tyle, ze sma juz nie pamietam a dziecku az plynelo po plecach i spod czapy welnianej, a potem to dziwne, ze dziecko ciagle ma potowki i od czego to?
gag
hej! znajoma poleciła mi pewną fajną stronę...puszczam w obieg ;-):
PromoBaby.pl
PromoBaby.pl
reklama
zanka07
gag fajna ta Twoja strona :-)