reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Daria komTakie czapeczki kupiłam ostatnio, ale zdjęcie słabe bo z komórki

dziewuszki śliczne ubranka kurcze murze się zmobilizować i popstrykać parę Zuźkowych ubranek :-) i się pochwalić

A ja szukam ciuszków w stylu rockowym :D Macie namiary na sklepy na Śląsku lub w necie, które mają w ofercie ubranka w stylu Rock Star Baby? Jak na razie udało mi się kupić koszulkę rozm. 62 z napisem AC/DC ;) i w ogóle mnie drażni, że 90% ubranek jest w 5 jasnych kolorach :/ Tym bardziej, że widać na nich każdą plamkę.

A ja szukam ciuszków w stylu rockowym :D Macie namiary na sklepy na Śląsku lub w necie, które mają w ofercie ubranka w stylu Rock Star Baby? Jak na razie udało mi się kupić koszulkę rozm. 62 z napisem AC/DC ;) i w ogóle mnie drażni, że 90% ubranek jest w 5 jasnych kolorach :/ Tym bardziej, że widać na nich każdą plamkę.

***KOSZULA Let's Rock It Baby*** r.74 SUPER! (1452887057) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ;-)
ogólnie ten sprzedawca ma ciemne ciuszki , body i pajacyki..
możesz sobie przejrzęc http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2871754

choć jak patrzę na takie ciemno granatowe to mnie odrzuca :/

Hiril, co do rockowych to moja przyjaciółka miała super bluzeczkę ciążową - czarną z wielką strzałką na brzuch i napisem "tu rośnie dziecko rocka" - świetnie w niej wyglądała.

reklama
Tak, tak wszystko od Armaniego za cale 30zl :-) mam taki swoj jeden ulubiony fatalaszek, ze maja naprawde super ciuszki z czego sporo nowych, bo z metkami. Wczoraj liczylam to mam juz 19 par bodow, tesciowa mowi, ze juz starczy ale ja nadal kupuje, bo nie moge sie powstrzymac, a i tlumacze sobie tym, ze to przeciez bedzie lato, trzeba bedzie czesciej prac, bo maluch moze zapoci moze zabrudzi ;)

a ciuszkow z serii I Love... u mnie w sklepach jakos nie widze...u nas jest tylko Wojcik i 5-10-15 z takich sensniejszych sklepow ale u mnie jakos te kolekcje okroone chyba sa, bo 3/4 wyposazenia sklepow to dla dziewczynek

Do góry