reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Alex sporo już:tak:

styna również się zgadzam że na płaskim dziecko powinno spać..
ale ja mam podusię grubości...kocyka cienkiego i to byo super bo jak się zdarzyło małej ulac (choć rzadko) to tylko miałam podusię do prania i nie musiałam całego łózeczka rozbierać;-)

reklama
No trochę się już tego nazbierało, ale jeszcze trochę muszę dozbierać na rozmiar 62 na krótki rękawek.

sporo już tego macie, my na razie czekamy na zamówione meble i wymalowanie pokoju, bo i tak nie mielibyśmy gdzie składować.
Więc pewnie w marcu będę szaleć z zakupami, mam nadzieje ,że junior nie wyjdzie do tego czasu:-p

no no duzo juz sie ciuszkow uzbieralo na tych polkach :-) ja kupuje od 56 do 68 ale ile czego, w jakim rozmiarze juz mam to dopiero musze zrobic rozeznanie i dokupic reszte :)

Ja uznałam że jeszcze tylko jakieś 2 sweterki i bluzę i to wszystko może ewentualnie jakieś letnie czapeczki bo te teraz ciężko dostać.

a moge zapytac ile czego masz? mialabym mniej wiecej rozeznanie :-D bo co czytm o wyprawkach na necie to w kazdej inna ilosc i moze sie w glowie pomieszac ;-)

A więc tak:
Body na krótki rękaw 25 szt.
body bez rękawków 5 szt.
Body długi rękaw 6 szt.
Bluzeczki długi rękaw 6 szt.
bluzeczki krótki rękaw 4 szt.
spódniczki 3 szt.
spodnie jeansowe 3 szt.
spodenki dresowe, legginsy 5 szt.
kaftaniki 6 szt.
koszulki 6 szt.
śpiochy 3 szt.
pajacyki 6 szt.
rożki 2 szt.
czapeczki bawełniane 2 szt.
rampersy (dostałam ok koleżanki) 8 szt.
skarpetki 6 par
rajstopy 5 szt.
kocyk polarkowy grubszy 1 szt.
kocyk cieniutki 1 szt.
śpiworek (prezent od mamy) 1 szt
ręczniki 2 szt.
tetra 10 szt.
czapeczka na lato 1 szt.
buciki 2 pary
śliniaczki 3 szt.

Poduszka do karmienia (prezent od znajomej)

Przesadziłam z tym body na krótki rękaw, ale to dlatego że promocja była i za 5 sztuk 2 funty płaciłam.
Zostało mi teraz pokupować jeszcze pościel i tego typu rzeczy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry