reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Styna- wow!!! a z ilością bodziaków to raczej na pewno przesadziłaś ;-) chyba że coś przed Nami ukrywasz a raczej kogoś hihihihi :-D
Alex- zapełnia się szafa zapełnia , super :-)

reklama
hehe no tych bodziaków już masz styna w zapasie hihih
widac że lubisz kupować:-p
obyś wszystkie wykorzystała.. :tak: przynajmniej prać będziesz mogła raz na miesiąć:-p:-D

sama zastanawiam się ile ja mam :-D:-D:-D

Super te wszystkie ciuszki... Ja dzisiaj zaszalałam, byłam na takiej wyprzedaży (są organizowane raz na pół roku w szkołach lub przedszkolach), gdzie można kupić wszystko dla dzieciaczków poczynając od noworodków do 17 lat... (rzeczy są używane, ale można znaleźć nawet nowe z metkami).Tak więc kupiłam: leżaczek bujaczek-8euro, mata edukacyjna-5euro, moja mama nakupowała jeszcze troszkę ciuszków i kilka zabawek za grosze...
Muszę zrobić zdjęcia i w końcu je wkleić, może jutro mi się uda bo planujemy powoli złożyć łużeczko bo nie mamy juz miejsca na to wszystko...

reklama
Przesadziłam ale takie słodkie były, i uznałam że lato dziecko będzie się pocić to trzeba częściej przebierać i w sumie tylko 10 funtów za wszystkie dałam, a co w końcu mała będzie malutka krótko więc niech ma.
Ypra świetny wózek, kolor też taki akurat nie za ciemny nie za jasny.

Do góry