_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
salsera styna była wcześniej właśnie mowa o rozmiarach kołderek
ja mam kołdrę 120 na 90
i jest i od zawsze była iealna..
znaczy była ciut za długa ale to lepiej bo teraz po roku jest dobra;-)
a wtedy zawijałam lekko w nogach i było giit , szerokość idealna bo jak dziecko leży pod kołdrą to ona się podnosi i nie jest wcale za szeroka
am łózeczko mam dł 124/szer 79 a materacyk dł 120/ szer 60
więc taką możecie spokojnie kupić
patyczek ja nie miałam ani jednej pary rękawiczek niedrapków i nie potrzebowałam
mała się wogóle nie drapała a w domu to wiadomo obcinałam paznokcie jak było trzeba
ale słyszałam że zamiast tego można wykorzystać też skarpetuszki dziecięce które potem się wykorzysta w inny sposób;-)
gag śliczne chłopięce ciuszki
młoda ja bym się za pranie wzięła tak na początku lutego , starczy ciuszki beą świerze i pachnąće:-)
ja mam kołdrę 120 na 90
i jest i od zawsze była iealna..
znaczy była ciut za długa ale to lepiej bo teraz po roku jest dobra;-)
a wtedy zawijałam lekko w nogach i było giit , szerokość idealna bo jak dziecko leży pod kołdrą to ona się podnosi i nie jest wcale za szeroka
am łózeczko mam dł 124/szer 79 a materacyk dł 120/ szer 60
więc taką możecie spokojnie kupić
patyczek ja nie miałam ani jednej pary rękawiczek niedrapków i nie potrzebowałam
mała się wogóle nie drapała a w domu to wiadomo obcinałam paznokcie jak było trzeba
ale słyszałam że zamiast tego można wykorzystać też skarpetuszki dziecięce które potem się wykorzysta w inny sposób;-)
gag śliczne chłopięce ciuszki
młoda ja bym się za pranie wzięła tak na początku lutego , starczy ciuszki beą świerze i pachnąće:-)