reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

tak chodze po promocjach i szperam ;-) drewex jest z allegro, h&m z przeceny - spodenki brazowe za 10 zl, body+spodnie z tym potworkiem tez za 10 zł, czapeczka z tygryskiem za 5 zl.
i tak co znajde na przecenie tyo kupuje ;-)
teraz tak sie zastanawiam czy na jesien i zime nie pokupowac na rozmie 74 cm bo są fajne promocje ;-)
mam tylko nadzieje ze wstrzele sie z rozmiarem, ale mysle ze jak urodze na przelomie kwietnia/maja (bo termin mam na 5 maja) to tak kolo jesieni i wczesnej zimy bedzie nosil rozmiar 74.

reklama
mam nadzieję że wszystkie zapoamiętałam..
melia, ania86, karolka, maglow śliczne zakupki ...
super po porostu

zanka łóżeczko fantastyczne:tak: takie oryginalne...

Cudne ciuszki i mebelki :-):-D. Ojj też muszę się pochwalić, ale nie wiem czym bo już mam tyle tego wszystkiego. Może jutro zrobię kilka zdjęć i dodam na forum.:-p

Dzięki dziewczyny za Wasze opinie:) Jeśli chodzi o x-landery, to mnie jakoś nie przekonują. Oglądałam kiedyś w sklepie, co prawda tylko przez moment, ale gondola wydała mi się dość mała w porównaniu do innych wózków.
Z kolei ten bolder naprawdę niczego sobie:) Już dodałam do ulubionych:) Dzięki:)

Jejku dziewczyny jakie to wszystko jest śliczne, że aż się napratrzeć nie można. Chyba wyciągnę swoje szufladki i znów je będę przeglądać godzinę :-)

dzieki dziewczyny ;-)

co do tego boldera to jeszcze moge dodac ze zrobilismy maly wywiad, bo przeczytalam na internecie ze mamy wypowiadaja sie ze oparcie spacerowki jest niskie - otoz wersja ecoline zostala "udoskonalona" tzn wydluzyli to siedzisko ;-) Pan w sklepie mi to wytlumaczyl bo troche mnie to niepokoilo ;-)
teraz tylko musze sie dowiedziec jak to jest z tą budka w gondoli czy nie wieje w niej i jesli okaze sie ze nie ma z tym problemu to bez zastanowienia biore ten wozeczek ;-)

A ja jeszcze nie mam co oglądać :((( Nawet jednej rzeczy nie kupiłam dla małego. Na dniach wywozimy akwarium nasze (likwidujemy) i w tym miejscu będzie łóżeczko i reszta. Jak już zrobi się miejsce to przywieziemy nasze zapasy ciuchów po Pauli i zacznę segregować na różowe i resztę :D I wtedy przypomnę się przyjaciółce, że już może mi znosić swoje zapasy po synku. Ale narazie oglądam Wasze cudowności i zazdroszczę :)

dzieki dziewczyny ;-)

co do tego boldera to jeszcze moge dodac ze zrobilismy maly wywiad, bo przeczytalam na internecie ze mamy wypowiadaja sie ze oparcie spacerowki jest niskie - otoz wersja ecoline zostala "udoskonalona" tzn wydluzyli to siedzisko ;-) Pan w sklepie mi to wytlumaczyl bo troche mnie to niepokoilo ;-)
teraz tylko musze sie dowiedziec jak to jest z tą budka w gondoli czy nie wieje w niej i jesli okaze sie ze nie ma z tym problemu to bez zastanowienia biore ten wozeczek ;-)

A który kolor?

reklama
Do góry